Antena Meniu Search
x

Video Elev de 18 ani, prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş. Cum a fost sancţionat tânărul care putea produce răni grave celor din jur

Clipe de panică într-o şcoală din Sovata, județul Mureș, după ce un elev în vârstă de 18 ani a intrat luni cu o armă de tip airsoft în unitatea de învăţământ. Profesorii au sesizat marți Poliția, iar elevul de clasa a XII-a a fost amendat cu 2.000 de lei. Arma a fost confiscată.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 20:54

Vezi și

Polițiștii din stațiunea Sovata au fost sesizați, marți, de către reprezentanții unei școli, că luni, la ore, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă. Polițiștii au stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării, relatează Mediafax.

Elev prins cu o armă airsoft la şcoală. Amendă de 2.000 de lei

Elevul, un tânăr de 18 ani, din Sovata, a fost dus la sediul poliției, fiind amendat cu 2.000 de lei, portul și folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice fiind interzise. Arma a fost confiscată.

Cu o zi în urmă, un elev în vârstă de 14 ani din Botoşani a venit la ore cu un pistol. Directorul unităţii de învăţământ a chmat poliţia, iar la sosirea agenţilor s-a constatat că este vorba, de fapt, despre un pistol de jucărie pe care elevul "nu l-a folosit pentru a amenința pe cineva".

Pe acelaşi subiect

Pericolul armelor airsoft, găsite la liber pe internet

O armă de tip airsoft poate produce răni foarte grave, chiar dacă este considerată neletală şi poate fi cumpărată fără niciun fel autorizaţie. Multe dintre aceste tipuri de arme se găsesc la liber pe internet.

Indiferent dacă vorbim despre arme letale sau neletale, pentru toate există reguli stricte legate de siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Elev de 18 ani, prins cu o armă airsoft într-o şcoală din Mureş. Cum a fost sancţionat tânărul care putea produce răni grave celor din jur