Antena Meniu Search
x

Emmanuel Macron, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce mesaj a postat preşedintele francez pe Twitter, în urmă cu puţin timp!

Emmanuel Macron şi-a început vizita la Bucureşti, preşedintele Franţei, primit la Cotroceni de Klaus şi Carmen Iohannis. 

Emmanuel Macron şi-a început vizita la Bucureşti, preşedintele Franţei, primit la Cotroceni de Klaus şi Carmen Iohannis. 

Macron a anunțat pe Twitter, în urmă cu puţin timp, că a ajuns la Bucureşti "pentru a construia alături de Klaus Iohannis o Europă care protejează".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ora 14.30 este programată o conferinţă de presă comună a preşedinţilor Iohannis şi Macron.

Pe acelaşi subiect

Preşedintele francez va fi primit apoi la Vila Lac 1 de către premierul Mihai Tudose, iar apoi va participa la o recepţie a comunităţii franceze la ambasadă, unde va susţine un discurs.

Iohannis şi Macron vor merge la 17.30 la Muzeul Satului "Dimitri Gusti", iar apoi preşedintele francez va avea o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii oamenilor de afaceri francezi.

La 19.30, Macron va participa la o recepţie oferită de Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele francez va pleca din România în Bulgaria în cursul serii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Emmanuel Macron, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce mesaj a postat preşedintele francez pe Twitter, în urmă cu puţin timp!