Antena Meniu Search
x

Galerie foto ”Era cel mai bun om. Vreau să se facă dreptate". Iubita lui Dănuţ, tânărul ars de viu în accidentul de la Iaşi, îşi plânge prietenul

Sunt lacrimi şi multă durere după moartea înfiorătoare de care a avut parte Dănuţ, tânărul care a ars de viu în tragedia de la Leţcani.

de Monica Palade

la 01.06.2022, 10:11

Se afla în maşina prietenului său, abia îşi luase permisul şi se întorcea acasă. Nimeni nu se gândea că avea să fie ultimul drum şi că se va încheia atât de tragic.

A murit ars de viu pe scaunul din faţă 

Autoturismul s-a izbit în viteză de un copac de pe maginea drumului pe care l-a dărâmat, după care a luat foc. Deşi unii şoferi au oprit şi s-au grăbit să îi scoată pe tineri dintre fiarele maşinii rând pe rând, pentru Dănuţ a fost prea târziu. Când a venit rândul său, maşina a explodat şi a fost cuprinsă de flăcări. Aflat pe scaunul din dreapta, tânărul de 18 ani a murit carbonizat.

Vestea morţii tânărului care avea o mie de vise a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut. Chiar şi pentru Ştefania, iubita sa. Erau la început de drum şi se gândeau cu speranţă la viitor. Moartea însă i-a despărţit pentru totdeauna. Încă în stare de şoc, fata speră că se va face dreptate. ”Era un băiat bun, muncitor…Lăsa orice să ajute pe alții. Era cel mai bun om. Îl iubesc foarte mult. Eu vreau doar să știu ce s-a întâmplat, vreau să se facă dreptate”, a mărturisit Ştefania pentru BZI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ”Era cel mai bun om. Vreau să se facă dreptate". Iubita lui Dănuţ, tânărul ars de viu în accidentul de la Iaşi, îşi plânge prietenul