Antena Meniu Search
x

Momentul exploziei maşinii în care un tânăr din Iaşi a ars de viu, surprins de o cameră de bord. La volan se afla un tânăr de 22 de ani

Momentul în care explodează maşina în care un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, judeţul Iaşi, a fost surprins de camere. Mai multe persoane încercau să scoată victima din maşină, dar nu a mai avut timp.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 11:01

Momentul exploziei maşinii în care un tânăr din Iaşi a ars de viu
Momentul exploziei maşinii în care un tânăr din Iaşi a ars de viu - Captura Video Facebook

Accident cumplit pe Drumul Naţional 28, în judeţul Iaşi! Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un copac şi a luat foc. Martorii au reuşit să-i scoată din maşină doar pe şofer, un tânăr de 22 de ani, şi pe tânăra care se afla pe bancheta din spate. 

”În imaginile surprinse de o cameră de bord se pot vedea încercările nereuşite ale salvatorilor de a scoate ultimul pasager din autoturism, un tânăr de 18 ani. Acesta se afla pe scaunul din dreapta al şoferului, însă autoturismul se afla răsturnat pe o parte astfel încât misiunea salvatorilor este foarte dificilă. Ei încearcă să repună autoturismul Audi înapoi pe roţi, pentru a-l scoate pe băiatul de 18 ani. Misiunea ia sfârşit in momentul în care are loc o explozie de flăcări care îi surprinde pe cei cinci bărbaţi care încearcă să stingă focul cu mâinile”, a transmis, marţi, Asociaţia pentru protecţie rutieră "WORLDSTREET", într-o postare pe pagina de Facebook.  

Accidentul, provocat de un tânăr teribilist

Organizaţia susţine că mai mulţi şoferi au trecut nepăsători, în viteză, pe lângă eveniment, fără a interveni.  

Pe acelaşi subiect

”De remarcat este faptul că la locul tragediei autoturismele trec în viteză: şoferii trec nepăsători pe lângă autoturismul care arde din ce în ce mai tare şi refuză să dea o mână de ajutor. Accidentul a avut loc aseară, la ora 20, între Letcani şi Podu Iloaiei. Şoferul unui Audi a frânat inexplicabil 70 de metri apoi a ieşit în decor unde a rupt un copac de pe marginea drumului. Autoturismul a luat foc însă şoferi cu prezenta de spirit au reuşit să scoată la timp din maşina în flăcări un băiat de 22 de ani şi o fată de 21. Cel de 18 ani nu a mai putut fi scos”, a mai transmis organizaţia.  

Un tânăr a murit carbonizat, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident petrecut, luni seară, între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, judeţul Iaşi. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul exploziei maşinii în care un tânăr din Iaşi a ars de viu, surprins de o cameră de bord. La volan se afla un tânăr de 22 de ani