Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! E jale mare în Ştefăneşti-Vâlcea, acasă la DENISA. Rudele se pregătesc de ÎNMORMÂNTARE, un sat întreg o plânge: "A fost o fată extraordinară. Păcat de ea..." (VIDEO)

Cântăreaţa Denisa Răducu va fi înmormântată mâine, acasă la ea, în Ştefăneşti-Vâlcea, acolo unde oamenii din sat o plâng pe tânără şi sunt în doliu.

Cântăreaţa Denisa Răducu va fi înmormântată mâine, acasă la ea, în Ştefăneşti-Vâlcea, acolo unde oamenii din sat o plâng pe tânără şi sunt în doliu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra de 27 de ani a pierdut lupta cu moartea ieri dimineaţă, după ce, în ultimele 5 luni, a trăit un chin. Fata a sperat până în ultima clipă că se va întoarce pe scenă, la publicul ei.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, însă, acum, florile pe care Denisa ar fi trebuit să le primească după concerte, le va avea la cimitir.

Denisa va fi înmormântată în curtea Mănăstirii Morunglav.

Toţi cei din satul natal al fetei sunt în doliu şi o plâng pe tânăra cântăreaţă. 

"Îmi pare rău extraordinar de mult! Cu copiii mei a crescut pe-aici. Se iubeau ca frații", spune cu ochii în lacrimi o mamaie.

"Ne pare rău la toată comuna de ea! Asta este! Boala! Fată cuminte şi sora ei e cuminte. Eu îi știu de oameni ca lumea", mărturiseşte o altă localnică.

"O fată exemplară, cu calități deosebite, familie exemplară, a realizat tot ce şi-a propus. Condoleanțe pentru familie, noi suntem alături de familie", a spus un alt vecin al cântăreţei.

Denisa avea doar 27 de ani. Şi aproape 10, de carieră. A cântat muzică populară, dar a fost o adevărată vedetă în alt gen. Manelele interpretate de tânăra din Ştefăneşti, alături de Adi Minune sau Nicolae Guţă, au adunat milioane de vizualizări. 

Are şi un canal de YouTube cu peste 300 de milioane de accesări şi sute de mii de abonaţi.

Iar mesajele de condoleanţe au umplut în câteva ore pagina de Facebook a Denisei. 

Fanii au ţinut să fie alături de Denisa şi la cimitirul Bellu, acolo unde este depusă la capelă.

I-au aprins lumânări şi i-au adus braţe de flori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV! E jale mare în Ştefăneşti-Vâlcea, acasă la DENISA. Rudele se pregătesc de ÎNMORMÂNTARE, un sat întreg o plânge: "A fost o fată extraordinară. Păcat de ea..." (VIDEO)