Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV. Declaraţie sfâşietoare, despre Denisa: "EA să ne ierte pe noi şi chiar pe EL că a luat-o atât de repede" (VIDEO)

Îndurerat peste măsură, impresarul Puiu Gheorghiu a făcut o declaraţie în exclusivitate, în care precizează că Denisa nu a făcut rău nimănui, niciodată.

Vezi și

Îndurerat peste măsură, impresarul Puiu Gheorghiu a făcut o declaraţie în exclusivitate, în care precizează că Denisa nu a făcut rău nimănui, niciodată. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Nu cred c-ar avea de ce s-o ierte Dumnezeu, pentru că, din câte ştiu eu şi din câte am cunoscut-o, nu a greşit nimănui cu nimic şi cred ca ar trebui EA să ne ierte pe noi şi chiar pe EL că a luat-o atât de repede. Marţi va fi înmormântată, la Ştefăneştii de Vâlcea, lângă Drăgăşani, lângă bunicul ei, pe care ea l-a iubit foarte mult".

De asemenea, el a precizat că Denisa nu va fi înmormântată în rochie de mireasă, așa cum se obișnuiește în cazul tinerelor care au plecat prea devreme dintre noi și nu au avut ocazia să facă acest pas în viață. "Denisa nu este îmbrăcată în rochie de mireasă, este îmbrăcată normal, într-o rochiţă frumoasă, de spectacol, parcă doarme şi şi-a păstrat zâmbetul ei etern. Asta este, Dumnezeu s-o ierte", a declarat Puiu Gheorghiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV. Declaraţie sfâşietoare, despre Denisa: "EA să ne ierte pe noi şi chiar pe EL că a luat-o atât de repede" (VIDEO)