Antena Meniu Search
x

Video Exerciții pentru distrugerea minelor, cu sute de militari, în Marea Neagră

Exerciţii de amploare în largul Mării Negre! Sute de militari vor participa astăzi la misiuni de detonare şi de observare a minelor care s-ar afla pe fundul Mării Negre. Chiar zilele trecute, Forțele Navale Române au detonat o astfel de mină care se afla la mai puțin de patru kilometri de ţărmul din dreptul staţiunii Eforie.  De atunci, au fost aproape zilnic misiuni de observare.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 04.08.2022, 14:23

Vezi și

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: "Am plecat în urmă cu aproximativ o oră, o oră și jumătate din Constanța, suntem undeva în largul Mării Negre, unde are loc acest exercițiu extrem de important, mai ales în contextul actual. Sunt peste 260-270 de militari din mai multe țări aici. Un exercițiu internațional la care participă peste 200 de scafandri din România și 60 de scafandri din mai multe țări precum Statele Unite ale Americii, Italia, și altele."

"Sunt câteva zile intense în Marea Neagră și spun acest lucru pentru că majoritatea scafandrilor vor avea de făcut exerciții de căutare a minelor, exerciții de deminare. Un exercițiu extrem de important în contextul în care în urmă cu aproximativ două zile în Marea Neagră a fost detonată o mină, găsită în apropierea țărmului românesc. Întregul reportaj despre cum se desfășoară acest exercițiu militar și cât de important este el pentru țările care au ieșire la Marea Neagră îl veți vedea la Observator." 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Exerciții pentru distrugerea minelor, cu sute de militari, în Marea Neagră