Antena Meniu Search
x

Video Există o pistă în cazul infractorului pierdut de poliţişti pe aeroportul din Cluj. Bărbatul este căutat de trei zile

Au trecut deja trei zile de când un infractor condamnat la închisoare le-a scăpat printre degete poliţiştilor de frontieră de pe aeroportul din Cluj, iar individul nu a fost prins nici până acum. Bărbatul care a trecut fluierand, cu mâinile în buzunar, de tot sistemul de scuritate al poliţiei s-ar afla acum în alt judeţ. 

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 14:36

Vezi și

Polițiștii spun că este doar o chestiune de timp până când bărbatul va fi prins și așteaptă ca acesta să facă o greșeală, astfel încât să le cadă în plasă. Până acum, însă, singura greșeală a fost cea a agenților de frontieră, care l-au lăsat nesupravegheat în aeroport.

În seara incidentului, după ce a sărit din taxi și s-a făcut nevăzut printre clădirile din zona gării, acesta și-a sunat un verișor din Huedin și i-a cerut ajutorul. Bărbatul de 23 de ani a pornit cu mașina către Cluj Napoca, deși nu avea permis de conducere, dar a fost oprit de polițiști după doar câțiva kilometri. Le-a prezentat agenților permisul de conducere al unei alte persoane, dar nu a făcut altceva decât să se aleagă cu dosar penal.

Există o pistă în cazul infractorului pierdut de poliţişti pe Aeroportul din Cluj

În mașina acestuia, polițiștii au mai găsit multe haine de iarnă pe care polițiștii cred că i le ducea fugarului, dar șoferul nu a recunoscut acest lucru. Potrivit reporterului Observator Alex Prunean, există deja o pistă. Se știe că, în cursul zilei de ieri, fugarul nu mai era în județul Cluj, dar, fiind iarnă și temperaturile destul de scăzute, mai ales în timpul nopții, oamenii legii cred că este doar o chestiune de timp până când se va întoarce acasă, în cazul în care nu este ajutat de cineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Există o pistă în cazul infractorului pierdut de poliţişti pe aeroportul din Cluj. Bărbatul este căutat de trei zile