Antena Meniu Search
x

Video Infractor pierdut de poliţişti pe Aeroportul din Cluj. Individul i-a "făcut" pe agenți cu mâinile în buzunar

Eroare gravă a poliţiştilor de frontieră de la Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca! Un bărbat condamnat la închisoare în Anglia şi depistat iniţial printre pasagerii unei curse venite din Londra a reuşit să le scape printre degete. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 22.12.2021, 08:36

Vezi și

Bărbatul din Huedin, condamnat la un an și jumătate de închisoare în Anglia, dar cercetat pentru diferite fapte și în alte țări, a sosit aseară pe Aeroportul din Cluj cu avionul care venea de la Londra. În momentul scanării documentelor, polițiștilor de frontieră le-a apărut în sistem faptul că persoana este data în urmărire, relatează reporterul Observator Alex Prunean.

Individul a fost condus spre o altă poartă a aeroportului, nefolosită în acel moment, pentru a fi dus mai apoi într-o încăpere, de unde urma să fie dus la secția de poliție. 

Infractorul s-a făcut nevăzut în câteva secunde

În doar cateva secunde, într-un moment de neglijență din partea agenților, bărbatul a ieșit din terminal, a urcat într-un taxi și a plecat. La câteva străzi distanță, când taximetristul a oprit la un semafor, bărbatul a coborat din masina, fara sa plateasca, si s-a facut nevazut. Imediat s-a dat alarma si au fost instituite filtre la iesirile din oras, pentru prinderea acestuia, dar pana la aceasta ora, nu a fost gasit. 

Pe acelaşi subiect

Anchetă internă la Poliția de Frontieră Cluj

La poliția de frontieră va fi demarată o anchetă internă, pentru a fi trași la răspundere cei vinovați.

"În data de 21.12.2021, la ora 19:45, pe Aeroportul International din Cluj Napoca,  din direcția Luton, un cetățean român a fost înapoiat de autoritățile din Marea Britanie. Acesta a fost preluat de la aeronava de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat in mulțime și a ieșit din incinta aeroportului. În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj,  figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, in vederea depistării persoanei in cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale. Totodată, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul şi au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situaţii", arată Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Evenimente » Infractor pierdut de poliţişti pe Aeroportul din Cluj. Individul i-a "făcut" pe agenți cu mâinile în buzunar