Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Explicaţia şoferului care a furat o maşină şi a fugit de agenţi: "Mie îmi e frică de poliţie". Nu era nici beat, nici drogat

Poliţiştii din Constanţa au gonit mai bine de 10 kilometri după un bărbat care furase o maşină. Şoferul nu s-a oprit nici după ce agenţii au tras şase focuri de avertisment. Cursa hoţului s-a încheiat abia după ce a izbit trei maşini. Nu era băut sau drogat. Explicaţia sa? Nu avea bani să meargă cu un taxi. 

De Redactia Observator la 22.09.2023, 19:35
Vezi și

Cursa nebună a pornit din localitatea Cumpăna. Bărbatul a furat mașina din fața unui magazin. Proprietara lăsase cheile în contact, așa că individului i-a fost ușor să plece rapid cu autoturismul. Alertaţi prin 112, oamenii legii au pornit în urmărirea hoţului, pe care l-au depistat rapid în trafic. Au vrut să-l oprească, însă şoferul şi-a continuat drumul. 

Explicaţia şocantă a tânărului

Pentru a-l opri, agenţii au tras şase focuri de avertisment. 

Reporter: "De ce ai fugit de poliţie?"

Pe acelaşi subiect

Şofer: "Mie imi e frică de poliţie."

Urmărirea s-a încheiat în zona gării din Constanţa, acolo unde şoferul a acroşat trei maşini. O persoană a fost rănită în urma impactului. 

"O să se dea filme"

Reporter: "Nu ţi se pare anormal să fugi de poliţişti?"

Şofer: "Normal că nu mi se pare. Şi-n Olanda era la fel. M-au filmat şi acolo. O să se dea filme."

Reporter: "Ai făcut un accident destul de grav."

Şofer: "Eu nu am păţit nimic."

Reporter: "S-au tras focuri de armă dacă nu ai oprit." 

Şofer: "Eu nu am păţit nimic."

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanţa: "A fost găsită o singură victimă, conștientă, cu un traumatism cranian şi un traumatism de membru superior, transportată la Spitalul Judeţean."

Bărbatul nu avea permis valabil pe teritoriul României

După ce a fost prins, poliţiştii şi-au dat seama de ce bărbatul refuzase să oprească. Permisul acestuia nu este valabil pe teritoriul ţării noastre. 

Martor: "Toată lumea îl ştie din Cumpăna. Are permis, ai idee?

Martor: "Nu cred, nu!"

Şoferul este cercetat pentru furt şi vătămare corporală din culpă. Este sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Explicaţia şoferului care a furat o maşină şi a fugit de agenţi: "Mie îmi e frică de poliţie". Nu era nici beat, nici drogat