Antena Meniu Search
x

Video Amantul din Arad împuşcat de soţul înşelat este apărat chiar de soţie. "A picat nevinovat"

Atac sângeros într-o parcare din Arad! Orbit de gelozie, un individ l-a împuşcat şi l-a înjunghiat pe amantul soţiei sale, iar pe femeie a bătut-o cu bestialitate. Agresorul a fost prins imediat de poliţişti, iar procurorii cred că a premeditat fapta. Soţia bărbatului rănit îi ia apărarea, crede că e nevinovat şi a fost confundat. Victima se află în spital, în stare foarte gravă. 

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 19:36

Vezi și

Scenele şocante s-au petrecut în parcarea unui supermarket aglomerat din Arad. În plină zi, individul și-a surprins partenera de viață cu un alt bărbat, în mașină. Fără să stea pe gânduri a scos un pistol şi a tras. După primul glonţ, arma s-a blocat şi nu a putut să-i execute pe cei doi. Şi-a continuat însă atacul.

Orbit de gelozie, bărbatul i-a înjughiat amantul soţiei cu o şurubelniţă

Ramona Lungu purtător de cuvânt Parchet Tribunal Arad: "Inculpatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi i-a aplicat în mod repetat lovituri cu picioarele în zona capului până când aceasta a rămas inconştientă."

A luat apoi o şurubelniţă şi şi-a înjunghiat rivalul.

Pe acelaşi subiect

Martor: "Era o femeie întinsă pe jos, lovită la cap. Am văzut în maşină un om întins, foarte lovit, inconştient."

Când a realizat ce a făcut, agresorul a încercat să-şi salveze soţia. Aşa a fost găsit de poliţişti. Individul muncea de ani buni în Germania şi îi bănuia de mult timp pe cei doi că ar avea o relaţie.

Îşi bănuia soţia de patru ani

Poliţist: "Pune-te în genunchi! Pe burtă!"

Martor: "A declarat (n.r. agresorul) că îi urmărea de vreo 4 ani de zile. Că el lucra în Germania şi ea îi mânca toţi banii cu amantul acesta. A zis că el a vrut de mult să-l omoare."

Bărbatul împuşcat şi înjunghiat e internat la Terapie Intensivă în stare gravă. Medicii nu au reuşit să-i extragă proiectilul. La spital a ajuns şi soţia atacatorului. 

Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad: "O echipă multidisciplinară face tot posibilul pentru a salva viaţa unui bărbat de 55 de ani, care a ajuns la spital în stare critică cu plăgi multiple în zona feţei şi cervicală."

Femeia îi ia apărarea: "A picat nevinovat"

Soţia bărbatului împuşcat este în stare de şoc. Nu admite faptul că ar fi putut să o înşele. Crede că e nevinovat. 

Adriana Bălaj, soţia victimei: "De 32 de ani suntem împreună, avem doi copii, nu s-a întâmplat asta, nu s-a văzut nicio schimbare. A fost confundat! A picat nevinovat!"

Nici cunoscuţii săi nu cred în povestea triunghiului amoros.

Vecină: "Era un om liniştit, nu părea tipic amant."

Procuorii cred că agresorul si a premeditat fapta. Dacă este aşa, riscă până la 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Amantul din Arad împuşcat de soţul înşelat este apărat chiar de soţie. "A picat nevinovat"