Antena Meniu Search
x

Video Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Carei. Sunt 11 victime. A fost activat Planul Roşu de intervenție

O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Carei, relatează news.ro. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie şi anunţă că până acum s-au înregistrat 11 victime.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 09:51

Vezi și

UPDATE 9:30 - ISU Satu Mare a anunţat că a fost solicitat şi sprijin aerian din partea elicopterului de la Jibou. Trei victime sunt intubate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanță SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ. Alte două persoane rănite au refuzat transportul la spital.  

”În acest moment, trei victime, care sunt intubate, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanţă SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ”, a transmis ISU Satu Mare. Alte 2 victime au fost transportate cu 2 ambulanțe SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Pompierii din Satu Mare intervin, duminică, după ce s-a produs o explozie într-un apartament dintr-un bloc din Carei.

”În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înalţime şi 4 ambulanţe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobila), pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ţa Avram Iancu, din Carei”, anunţă ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că explozia a fost urmată de incendiu, astfel forţele militare acţionează în acest moment şi pentru lichidarea incendiului. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Trei ambulanţe SAJ au ajuns la faţa locului. 

”Până în prezent s-au înregistrat 11 victime”, a transmis ISU Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Carei. Sunt 11 victime. A fost activat Planul Roşu de intervenție