Antena Meniu Search
x

Familie nenorocită după un Live pe Facebook la volan, la 200 km/oră. Fetiţa a murit, frăţiorul ei este în comă, părinţii la spital (Video)

O fetiţă de 9 ani a murit, frăţiorul ei este în comă, iar părinţii lor şi o tânără de 27 de ani sunt în spital, în urma unui groaznic accident produs ieri noapte în Timiş. Şoferul care a provocat tragedia, de asemnea mort în accident, era Live pe Facebook când a spulberat maşina familiei din Bocşa.

O fetiţă de 9 ani a murit, frăţiorul ei de numai 3 anişori este în comă, iar părinţii lor şi o tânără de 27 de ani sunt în spital, în urma unui groaznic accident produs ieri noapte în Timiş. Şoferul care a provocat tragedia, de asemnea mort în accident, era Live pe Facebook când a spulberat maşina familiei din Bocşa, judeţul Caraş-Severin.

Accidentul a avut loc aseară, pe drumul care leagă Timișoara de Serbia, între Jebel și Voiteg, şi a fost provocat de un tânăr care era Live pe Facebook, în timp ce zbura cu 200 km/h.

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer Live pe Facebook, e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Pe acelaşi subiect

Soferul unui Audi, Florin Muntean, s-a izbit violent de un tractor nesemnalizat ce mergea în faţa lui, către Timişoara, iar în urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens unde s-a lovit de o altă maşină, ce mergea regulamentar către Moraviţa şi în care se aflau soţii Pănescu, cei doi copii ai lor şi o tânără de 27 de ani.

Comunitatea din Bocşa o plânge pe micuţa Teodora şi se roagă pentru frăţiorul ei

Şoferul maşinii, de 31 de ani, care a provocat accidentul a fost aruncat pur şi simplu din autoturism, prin parbriz, la câţiva metri pe câmp. Tânărul a murit pe loc.

La fel şi fetiţa de 9 ani a familiei Pănescu, Teodora.

Frăţiorul ei, de numai 3 anişori, a ajuns în stare ravă la spital. Copilul are splina spartă, coloana ruptă și traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucățile din splină sparte. Micuţul este în comă indusă.

Părinţii acestuia, dar şi tânără de 27 de ani au fost răniţi, însă viaţa lor nu este în pericol.

Florin Muntean, tânărul în vârstă de 31 de ani, din Oravița, care a provocat accidentul rutier, era pasionat de viteză. Era live pe Facebook când a provocat tragedia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, pe pagina sa de Facebook, tânărul s-a filmat și a transmis live de mai multe ori în timp ce conducea chiar și cu 220 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Familie nenorocită după un Live pe Facebook la volan, la 200 km/oră. Fetiţa a murit, frăţiorul ei este în comă, părinţii la spital (Video)