Antena Meniu Search
x

Video Familie distrusă în urma unui accident provocat de un şofer de 75 de ani, în Dâmboviţa

Accident grav, aseară, pe o şosea din Dâmbovița. Un bărbat și o femeie, soț și soție, au murit pe loc, după ce mașina lor s-a ciocnit frontal cu un autoturism intrat pe contrasens. Şi fiul lor, pasager pe bancheta din spate, a fost rănit grav în accident. La spital a fost transportat şi şoferul vinovat, un bărbat de 75 de ani. 

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 08:41

Vezi și
  • Două persoane au murit şi două au fost grav rănite, în urma accidentului produs în Dâmboviţa.

Cele două persoane care şi-au pierdut viaţa erau soţ şi soţie. Bărbatul de 45 de ani era la volan, iar soţia, de 41, pe scaunul din dreapta. Pasager pe bancheta din spate era fiul lor, în vârstă de 20 de ani. Şi el a fost rănit grav în accident.

Cei trei se îndreptau spre casă. Cu câţiva kilometri înainte de a ajunge la destinaţie, însă, pe raza localităţii Ungureni, autoturismul lor a fost izbit violent de o maşină care venea din sens opus, pe contrasens. 

Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul accidentului din Dâmboviţa

Şoferul vinovat, care are 75 de ani şi este din Târgovişte, a rămas încarcerat în urma accidentului. El a fost scos dintre fiare de pompieri.

Marian Stan, Detașamentul ISU Târgoviște: La sosirea noastră, am găsit în autoturismul Opel trei victime dintre care două persoane prezentau semne incompatibile cu viaţa. În autoturismul Dacia Logan a fost găsită o persoană încarcerată care prezenta semne vitale.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal de vătămare corporală şi ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Familie distrusă în urma unui accident provocat de un şofer de 75 de ani, în Dâmboviţa