Antena Meniu Search
x

Video Fost șef în Poliție din Cluj, prins beat la volan după ce a provocat un accident

Fostul adjunct al IPJ Cluj, actualmente poliţist în cadrul Biroului Rutier, s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.12.2020, 10:43

Fost șef în Poliție din Cluj, prins beat la volan după ce a provocat un accident Vezi și
  • Polițistul s-a urcat băut la volan și a provocat un accident.
  • La locul accidentului au fost trimiși chiar colegii polițistului, care l-au testat cu aparatul etilotest și au constatat că acesta a băut mult prea mult la pomana porcului.

Polițistul de 47 de ani se întorcea la Cluj Napoca după ce a participat la tăiatul porcului într-o localitate din apropiere. A ales un drum secundar, neasflatat, nu prea circulat, dar chiar și așa polițistul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în gardul unei case.

Chiar dacă accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, proprietarul casei l-a văzut pe polițist că abia se ține pe picioare și a sunat la 112. 

Polițistul a intrat cu mașina într-un gard

La fața locului au fost trimiși chiar colegii polițistului care l-au testat cu aparatul etilotest și au constatat că acesta a băut mult prea mult la pomana porcului, având 0,56mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Polițistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice iar astăzi va trebui să dea explicații în fața superiorilor pentru lipsa sa de etică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fost șef în Poliție din Cluj, prins beat la volan după ce a provocat un accident