Antena Meniu Search
x

Foto Fără Dumnezeu! Familia celor trei morți ai accidentului din Secuieni a rămas fără bunuri în timp ce îi jelea. A fost jefuită chiar în timpul înmormântării

Au pierdut într-o clipă trei din oamenii dragi. O clipă fatală al unui moment de neatenție. Nu se așteptau nicio clipă că în timp ce îi jelește și îi conduce pe ultimul drum, vor fi jefuiți.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 17:01

Dar chiar așa s-a întâmplat. Familia celor trei morți ai accidentului din Secuieni, județul Neamț, a fost prădată chiar în timpul înmormântării. Din casă, s-au furat mai multe bijuterii, dar și 50.000 de lei. 

Hoții au intrat chiar în casa bărbatului de 56 de ani, care a pierit în accident alături de fiica și nepotul său, după ce cortegiul funerar a plecat spre cimitir. Acesta administra o mică afacere de familie. 

Fără Dumnezeu!

”La data de 25 mai a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o femeie de 55 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracție, prin forțarea ușii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei și mai multe bijuterii. În cauză a fost întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind desfășurate activități procedurale, în vederea identificării autorilor”, spun polițistii.

Reamintim că luni, trei persoane, respectiv un bărbat, fiica acestuia şi nepoţelul în vârstă de 2 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs pe DN2-E85, în localitatea Secuieni. La volanul autoturismului se afla femeia în vârstă de 31 ani care a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. La rândul ei, autoutilitara a intrat într-un autoturism.

În accident au decedat cele trei persoane din primul autoturism, în vârstă de 56 ani, 31 ani, respectiv, 2 ani şi au fost rănite alte trei persoane, din celelalte două autovehicule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fără Dumnezeu! Familia celor trei morți ai accidentului din Secuieni a rămas fără bunuri în timp ce îi jelea. A fost jefuită chiar în timpul înmormântării