Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Raluca și-a condus familia spre moarte din cauza unei depășiri periculoase pe ''Drumul Morţii'' - E85. Mai aveau doar 10 kilometri până acasă

O familie şi-a găsit sfârşitul astăzi pe ''Drumul Morţii'' - E85 - cu doar 10 kilometri înainte de a ajunge acasă. Raluca, o tânără de 31 de ani care mergea de la Bacău la Roman, a încercat o depăşire periculoasă şi a intrat în plin într-o dubă care circula regulamentar. Autorităţile au activat imediat Planul Roşu de intervenţie, însă pentru femeie, copilul acesteia şi tatăl ei a nu s-a mai putut face nimic. Alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital.  

de Angela Bertea

la 22.05.2023, 19:28

Vezi și

Accidentul înfiorător s-a petrecut în jurul prânzului, în dreptul localităţii Săcuieni, din judeţul Neamţ. Femeia aflată la volan ar fi forţat o depăşire la limită, nu a mai avut timp să revină pe sensul de mers şi a lovit în plin o dubă. Şoferul autoutilitarei a fost aruncat într-o altă maşină şi mai apoi s-a oprit în câmp. Urmările au fost tragice.

Și-a condus familia spre moarte

"Sunt trei morţi.O familie. O familie cu un copil? Depăşire ilegală".

Şoferiţa vinovată, tatăl acesteia dar şi copilul ei de numai trei ani au murit pe loc. Familia mai avea doar 10 kilometri până acasă.

Pe acelaşi subiect

Loredan Achiriloaei, primar Roman: Îi cunoşteam familia, îl cunoşteam pe domnul , era un om deosebit. Avea o afacere în Roman. Era cunoscut între romaşcani ca un om serios, un om care făcea lucruri bune. Dumnezeu l-a chemat în ceruri prea repede şi e o veste extrem de tristă pentru mine şi pentru comunitatea noastră.

Autorităţile au activat imediat planul roşu de intervenţie. "Traficul este blocat pe ambele sensuri pentru că este o intervenţie de cod roşu. Din păcate, este o tragedie!"

Ramona Ciofu - purtător de cuvânt IPJ Neamț: Un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcția Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău.

Irina Popa - purtător de cuvânt ISU Neamț: A fost actival Planul Roşu de intervenţie, trei persoane au rămas încarcerate. Din păcate, în urma evenimentului rutier, două persoane adulte şi un minor au fost declarate decedate.

Alte trei persoane au fost grav rănite şi au fost tranportate de urgenţă la spitalul din Roman.

Andreea Trifan - purtător de cuvânt ​Spitalul Roman: Este vorba de un bărbat de 33 de ani. În urma investigaţiilor a rezultat o fractură de femur. De asemenea, au mai fost transportate o femeie de 38 de ani şi un bărbat de 42, soţ şi soţie, ambii cu traumatisme. Toţi cei trei pacienţi sunt stabili şi conştienţi.

Anual, sute de oameni sunt implicaţi în accidente pe E85. În 2021, aproape 80 de persoane îşi găseau sfârşitul pe aşa-numitul ''Drum al morţii'', iar alte 180 erau rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Raluca și-a condus familia spre moarte din cauza unei depășiri periculoase pe ''Drumul Morţii'' - E85. Mai aveau doar 10 kilometri până acasă