Antena Meniu Search
x

O altă fată din Caracal a dispărut la ocazie, în anul 1999. Coincidențe stranii cu victimele criminalului în serie

O altă fată din Caracal este dispărută încă din anul 1999, iar modul în care aceasta a dispărut este similar cu cel al celor două fete răpite și ucise de criminalul în serie din Caracal.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.07.2019, 14:21

O altă fată din Caracal este dispărută încă din anul 1999, iar modul în care aceasta a dispărut este similar cu cel al celor două fete răpite și ucise de criminalul în serie din Caracal.

Mihaiela Geanina Geneș este cea de-a treia fată dispărută în condiții misterioase în Caracal.

Potrivit Poliției Române, fata a dispărut pe 20 iulie 1999, atunci când avea 19 ani, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Ca și în cazul Alexandrei și Luizei, dispariția Geaninei a venit după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie.

Pe acelaşi subiect

O altă coincidență stranie este și aceea că toate cele trei fete poartă numele Mihaela.

Cele trei fete dispărute în Caracal purtau același nume

Coincidențe stranii între fetele dispărute la Caracal

De asemenea, la fel ca și în cazurile Alexandrei și Luizei, familia Geaninei Geneș a primit informații de la persoane necunoscute că fata este plecată în străinătate și că nu se mai întoarce.

Telefoane misterioase primite de părinţii Alexandrei și Luizei, după dispariţia fetelor

Ancheta în cazul criminalului în serie din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost preluată de procurorii Direcției de Investigre a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Ucigașul cu sânge rece nu a recunoscut niciuna dintre crimele comise, chiar dacă anchetatorii au găsit, în urma percheziției din casa sa, numeroase probe, inclusiv rămășițe umane, bucăți de organe și bunuri ce au aparținut fetelor și care au fost recunoscute de părinți.

Potrivit specialiștilor criminologi, șansele ca și alte fete să fi căzut în plasa criminalului în serie sunt foarte mari, astfel că este posibil ca numărul victimelor să crească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O altă fată din Caracal a dispărut la ocazie, în anul 1999. Coincidențe stranii cu victimele criminalului în serie