Antena Meniu Search
x

Fata găsită arzând pe un câmp din Girugiu a fost ucisă, ascunsă într-o valiză și incendiată. Avea în jur de 20 de ani. VIDEO

Un apel la 112 a declanșat alerta la Poliția din Giurgiu, atunci când un cetățean a anunțat că pe câmpul dintre localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, arde un cadavru omenesc.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.10.2020, 17:00

- Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Ucigașul a dat foc la corpul fără viață al fetei ca să-și ascundă urmele
  • Incendiul a fost văzut de un bărbat, care sunat la 112

Polițiștii au sosit imediat, apoi și criminaliștii, la fața locului fiind descoperit cadavrul unei femei, care se afla pe fragmentele unei valize. Tânăra a fost carbonizată în proporție de 90%, însă criminaliștii au reușit să determine câteva lucruri foarte importante.

Tânăra avea vârsta între 20 și 30 de ani, iar după efectuarea autopsiei s-a constatat că prezenta plăgi la nivelul capului, produse prin lovire cu un corp dur tăietor. Prezenta fractură sternală și costală, iar decesl a avut loc ca urmare a șocului traumatic și hemoragic, în contextul politraumatismului.

Nu au fost descoperite elemente de identificare pe sau lângă cadavru, bijuterii sau haine.

Cadavrul tinerei a fost dus de o persoană necunoscută pe câmpul de la marginea DN-ului, apoi incendiată în valiza cu care a fost transportată.

Au fost recoltate probe ADN, iar ciminaliștii continuă cercetările, pentru identificarea atât a victimei, cât și a făptașului.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fata găsită arzând pe un câmp din Girugiu a fost ucisă, ascunsă într-o valiză și incendiată. Avea în jur de 20 de ani. VIDEO