Antena Meniu Search
x

Video Fata ucisă de fostul iubit, în Gorj, abia terminase liceul şi se pregătea de admiterea la facultate

O tânără de 19 ani din Gorj a fost ucisă, noaptea trecută, de bărbatul pe care îl părăsise în urmă cu un an. Fata se afla într-o maşină cu actualul iubit, în apropierea casei, atunci când individul a scos-o cu forţa şi a rănit-o cu un cuţit. A tras-o apoi în maşina lui şi a plecat înainte ca cineva să poată riposta.

Alin Stan
de Alin Stan

la 15.07.2021, 13:46

Vezi și

Tânăra ucisă în Gorj terminase liceul si se pregatea să plece din toamnă la facultate. Cu mai mult timp în urmă pusese capăt relaţiei, dar fostul iubit continua să o urmărească şi să o ameninţe.

Familia fetei făcuse mai multe plângeri la poliţie, dar părinţii spun acum că nimeni nu a luat măsuri.

Noaptea trecută, tânăra era împreună cu noul ei prieten, într-o maşină în apropierea casei, când a fost atacată. După ce a rănit-o cu un cuţit, individul a băgat-o în maşina lui şi a plecat în viteză. Părinţii fetei au alertat poliţiştii care l-au prins pe fugar la un filtru la intrarea în Târgu Jiu. Fata era inconştientă, iar echipajul de pe ambulanţa chemată de agenţi nu a mai putut să o salveze.

Bărbatul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi este anchetat pentru crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fata ucisă de fostul iubit, în Gorj, abia terminase liceul şi se pregătea de admiterea la facultate