Antena Meniu Search
x

Video O fată de 19 ani din Gorj a fost ucisă de fostul iubit. După ce a înjunghiat-o, tânărul a pus-o în mașină și a plecat cu ea

O fată în vârstă de 19 ani și-a găsit sfârșitul noaptea trecută, după ce fostul ei iubit ar fi înjunghiat-o. Oribila crimă a avut loc în comuna Baia de Fier, din județul Gorj.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.07.2021, 11:54

Vezi și

Raymond C. și-ar fi atacat fosta iubită după ce fata i-ar fi spus că vrea să încheie relația. Scenele înfiorătoare au avut loc chiar lângă mașina tânărului, în apropierea casei fetei. După ce a înjunghiat-o, băiatul a pus-o pe tânără în mașină și a plecat cu ea. 

La intrarea în Târgu Jiu însă, a fost oprit de Poliție, moment în care agenții au observat că fata este în stare de inconștiență. Aceștia au chemat imediat o ambulanță, însă echipajul medical nu a mai putut decât să constate decesul.

Părinții fetei ar fi depus în trecut plângere la poliție împotriva băiatului

Din declarațiile părinților fetei, se pare că Raymond și Ionela aveau o relație, iar tânăra fusese amenințată de acesta de mai multe ori. Spun că au depus plângere la poliție, însă nimeni nu a făcut nimic. Aseară, fata se afla cu cineva într-o altă mașină, iubitul a văzut-o, a luat-o de acolo, a înjunghiat-o, apoi a băgat-o în autoturismul propriu și a plecat cu ea spre Târgu Jiu.

Tatal tânărului știa de relația lor de 1 an, iar aseară, după ce a aflat de crimă, l-a sunat pe băiat. Acesta i-a răspuns după mai multe apeluri și i-a spus că este la poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » O fată de 19 ani din Gorj a fost ucisă de fostul iubit. După ce a înjunghiat-o, tânărul a pus-o în mașină și a plecat cu ea