Antena Meniu Search
x

Video Femeia care a murit într-o scară de bloc din București ar fi fost incendiată de propriul nepot. Crima a fost filmată de camere

Sfârşit crunt pentru o femeie de 54 de ani din Capitală. A pierit incendiată în propria scară de bloc din sectorul 6. Femeia, care era şi administratorul imobilului, îşi făcuse numeroşi duşmani printre vecini în urma mai multor conflicte. Potrivit unor surse, principalul suspect bănuit de omor este chiar nepotul femeii. Acesta a fost prins de polițiștii Secției 25.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.11.2023, 15:00

Vezi și

Imaginile surprinse de camerele de supravegere reprezintă în acest moment cea mai importantă probă în această anchetă. În urmă cu scurt timp, polițiștii au reușit să-l prindă pe bărbatul bănuit că ar fi comis această faptă. Vorbim despre nepotul femeii care, în prezent, este la secția de poliție și dă declarații în fața anchetatorilor. 

Vecinii au decis să monteze aceste camere de supraveghere în urmă cu doar câteva zile și aceste imagini i-au ajutat pe anchetatori să ajungă la persoana care ar fi comis această faptă. 

Pe imaginile surprinse de camere se vede cum un bărbat o așteaptă pe femeie la parterul scării de bloc, lovește în momentul în care o vede, o pune la pământ, iar mai apoi o incendiază. În momentul în care se întâlnesc, cei doi au un conflict verbal. Mai apoi bărbatul fuge de la fața locului. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat prin cruzime, iar cercetările continuă în această cauză.

Femeie incendiată în scara unui bloc din București. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au analizat imaginile de camerele de supraveghere din zonă.

Reamintim că o femeie a decedat, luni, după ce a fost stropită cu benzină şi i s-a dat foc în scara unui bloc din Sectorul 6, a anunţat Poliţia Capitalei. Din primele informaţii, în jurul orei 8,30, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6 o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc. Poliţiştii au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor, care au lichidat incendiul.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Femeia care a murit într-o scară de bloc din București ar fi fost incendiată de propriul nepot. Crima a fost filmată de camere