Antena Meniu Search
x

Femeia care și-a părăsit soțul pentru fiul vitreg i-a născut acestuia o fiică. Fostul soț condamnă relația dintre cei doi

Femeia din Rusia care și-a părăsit soțul pentru a fi împreună cu fiul vitreg, pe care l-a crescut de la vârsta de 7 ani, a născut o fiică. Tatăl, în vârstă de 21 de ani, nu a fost prezent la naștere.

Marina are acum o relație cu fiul vitreg, pe care l-a crescut de la vârsta de 7 ani
Marina are acum o relație cu fiul vitreg, pe care l-a crescut de la vârsta de 7 ani - Instagram
  • Femeia a apelat și la mai multe oeprații estetice pentru a fi mai atractivă partenerului mai tânăr
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Marina Balmșeva, o bloggeriță în vârstă de 35 de ani, a stârnit un adevărat scandal după ce a mărturisit că a apelat la operații estetice pentru a-și seduce fiul vitreg cu care are și  relație. Femeia l-a părăsit pe bărbatul cu care înfiase cinci copii pentru a fi împreună cu fiul acestuia, scrie The Sun

Marina a postat mai multe fotografii cu bebelușul, însă nu i-a arătat niciodată fața, potrivit indicațiilor primite din partea iubitului ei. 

"Tati nu vrea încă să o prezentăm pe fiica noastră întregii lumi. Din această cauză o fotografiez numai din spate Încă ne gândim la un nume", a transmis femeia în vârstă de 35 de ani. 

Proaspăta mămică le-a oferit urmăritorilor mai multe detaii despre sarcina sa, mărturisindu-le acestora și că a apelat la numeroase operații estetice pentru a deveni mai atrăgătoare în ochii partenerului mai tânăr. 

"Mulți oameni îmi spun să mă aranjez mi mult, dar partenerul meu s-a îndrăgostit de mine când încă mai aveam cicatrici în urma operațiilor estetice".

Fostul său soț, însă, nu îi poate ierta trădarea, acuzând-o pe Marina că i-a sedus fiul când acesta s-a întors de la facultate, în vacanța de iarnă. 

"Nu le-a fost jenă să fie intimi în timp ce eu eram în casă. Aș fi iertat-o dacă nu m-ar fi înșelat chiar cu fiul meu. Când adormeam, fugea din patul nostru în camera fiului meu. Apoi se întorcea ca și când nu s-a întâmplat nimic".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeia care și-a părăsit soțul pentru fiul vitreg i-a născut acestuia o fiică. Fostul soț condamnă relația dintre cei doi