Antena Meniu Search
x

Foto O femeie care şi-a lăsat soţul pentru fiul vitreg a recurs la operaţii estetice, ca să fie mai atractivă pentru tânăr, în Rusia

O femeie din Rusia a renunţat la relaţia cu soţul, pentru a începe una nouă cu fiul vitreg. Cei doi urmează chiar să devină părinţi cât de curând. Fostul soţ condamnă comportamentul acesteia, spunând că nu o va putea ierta vreodată pentru ce a făcut. Ea a recunoscut că a recurs la mai multe operaţii estetice pentru a fi considerată mai atractivă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 14.01.2021, 08:47

Fostul soţ condamnă relaţia celor doi
O femeie care şi-a lăsat soţul (stânga) pentru fiul vitreg (dreapta) a recurs la operaţii estetice, ca să fie mai atractivă pentru tânăr, în Rusia - marina_balmasheva
  • O femeie influencer din Rusia a ajuns să aibă o relaţie cu fiul vitreg, după ce s-a despărţit de tatăl acestuia
  • Fostul soţ condamnă relaţia celor doi

O femeie influencer care a renunţat la soțul ei pentru fiul vitreg a recunoscut că a recurs la operaţii estetice pentru a fi considerată mai atractivă de către tânăr. Relaţia lor a evoluat mai mult decât soţul ei se aştepta, în condiţiile în care cuplul aşteaptă sosirea unui bebeluş. 

Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, din Rusia, a insistat și asupra unui act prenupţial pentru a-și păstra toți banii și averile în caz de divorț de noul ei soț Vladimir Shavyrin, acum în vârstă de 21 de ani.

Aceasta îl cunoaște de la vârsta de șapte ani și înainte a fost căsătorită cu tatăl lui, Alexey Shavyrin, în vârstă de 45 de ani, care acum are grijă de cei cinci copii adoptați ai lor.

Femeia a dezvăluit că a suferit o abdominoplastie, pentru a îndepărta pielea excesivă, după ce a slăbit. De asemenea, a intervenit şi la nivelul feţei şi al gâtului. 

''Cum se poate schimba o persoană'', a spus ea. 

Soţul condamnă relaţia celor doi

Fostul ei soţ s-a plâns că l-a sedus pe fiul lui, spunând totodată că acesta nu mai avusese o iubită înaintea ei. Se pare că o bună parte a relaţiei s-a consumat chiar în timp soţul încă locuia cu femeia, nefiind conştient de pericolul care îl paşte.  

''I-aș fi iertat înșelăciunea, dacă nu ar fi fiul meu'', a ţinut să specifice omul. 

Marina crede cu tărie în relaţia pe care o are în prezent şi spune că este foarte fericită având în vedere că urmează să aştepte un bebeluş, potrivit dailymail.co.uk.

''Vom avea un copil. Poate, mai mult de unul. Sper într-o căsătorie puternică, dar nu ne împiedică să avem un contract înainte de căsătorie, ca tot ce este înregistrat pe numele meu să rămână la mine în caz de divorț'', a afirmat aceasta.  

În ciuda fericirii pe care o afişează, femeia susţine că nu doreşte să fie văzută de către oameni drept sponsorul tânărului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » O femeie care şi-a lăsat soţul pentru fiul vitreg a recurs la operaţii estetice, ca să fie mai atractivă pentru tânăr, în Rusia