Antena Meniu Search
x

Femeia care trage de fetiţa de 9 ani din Baia de Aramă şi ordonă mascaţilor să o ia pe sus, e procuroare

Femeia care trage de fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă şi ordonă mascaţilor să o ia pe sus, e procuroare. Ea a pus astfel în aplicare o decizie a Curţii de Apel din Craiova.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.06.2019, 12:17

Femeia care trage de fetiţa de 9 ani din Baia de Aramă şi ordonă mascaţilor să o ia pe sus, e procuroare. Ea a pus astfel în aplicare o decizie a Curţii de Apel din Craiova.

Imagini halucinante vineri de dimineaţă la Baia de Aramă, unde o fetiţă de 9 ani, Sorina, e luată cu mascaţii din casa în care a crescut, în familia unui asistent maternal. Copila urlă, plânge şi strigă continuu că nu vrea să plece, cerând ajutor celei pe care o strigă mamă.

Fetița familiei, mai mică cu un an decât Sorina, a asistat la toată scena. În imaginile filmate şi în fotografii e văzută o femeie care trage de fetiţă, fără milă, ca să o ia din casă. Femeia e procuroare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Ea a cerut să meargă la Baia de Aramă ca să pună în aplicare două mandate, unul de percheziţie şi altul de aducere a fetiţei, care în acte a fost înfiată de o familie din Statele Unite. Această familie a primit dreptul la adopţie după o decizie a Curţii de Apel din Craiova.

Pe acelaşi subiect

După un scandal uriaş şi scene cumplite, cu fetiţa târâtă prin curte de procuroare şi un poliţist mascat, Soria a fost urcată în maşină şi dusă la Craiova, acolo unde a fost aşteptată de tatăl adoptiv, spun sursele Observator.

Asistenţii sociali din casa cărora a fost luată Sorina sunt acuzaţi de rele tratamente şi de privare de libertate, ţinând fetiţa de 9 ani fără drept în locuinţa lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele două fetițe au fost crescute de familia din Baia de Aramă în ultimii 8 ani, dar numai Andreea, ce mai mică dintre el, a putut fi înfiată de aceasta. Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din America, fără ca cei care au crescut-o să fie înştiinţaţi, susţin ei.

Pe de altă parte, autorităţile susţin că familiei din Baia de Aramă i s-a oferit de două ori adopţia Sorinei şi de fiecare dată a refuzat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeia care trage de fetiţa de 9 ani din Baia de Aramă şi ordonă mascaţilor să o ia pe sus, e procuroare