Antena Meniu Search
x

O bătrână care venea cu avionul la Bucureşti n-a avut 4 € pentru un sandwich, o stewardesă a făcut un gest impresionant

O bătrână care venea cu avionul la Bucureşti n-a avut 4 € pentru un sandwich, o stewardesă a făcut un gest impresionant. Un pasager care se afla în cursa cre venea de la Birmingham a povestit totul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.06.2019, 08:01

O bătrână care venea cu avionul la Bucureşti n-a avut 4 € pentru un sandwich, o stewardesă a făcut un gest impresionant. Un pasager care se afla în cursa cre venea de la Birmingham a povestit totul.

Povestea a fost făcută cunoscută de Marius Simionica, un român care trăieşte în Anglia, dar care călătorește frecvent spre România pentru a se ocupa de fundația "Marius și Prietenii".

"Ingerii exista, iar eu am intalnit unul‼

Aseara am zburat pe ruta Birmingham-Bucuresti(...). Tare as vrea sa va fac cunosc un gest care mie unul mi-a umplut sufletul de bucurie si poate pe cat de mic pare pentru unii, pe atat de urias a fost pentru mine. Pe randul 37A sta o doamna de varsta a 3 a care privea cum oamenii isi cumparau sandwich-uri si altele. La un moment dat se ridica, merge in spate(eu in general stau pe ultimul loc) si timida intreaba cat costa un sandwich, i se raspunde ca 4€ si se intoarce la locul ei si se cauta prin buzunare. La scurt timp, acest inger se intoarce din spate cu un sandwich(diferit de cele vandute) si il intinde doamnei cu un zambet molipsitor(vezi foto ????) iar la 2 minute distanta ii aduce si un pahar de apa ❤????????????

Pe acelaşi subiect

Am intalnit la viata mea multe vedete (cantareti, actori, fotbalisti) insa niciodata nu am cerut sa fac poza cu vreunul...

(...)

*Lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari," este mesajul lui Marius Simionica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însoţitoarea de zbor se numeşte Gabriela Roşu şi este din Cluj Napoca, unde a jucat handbal pentru U. S-a stabilit la Bucureşti, unde a devenit stewardesă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O bătrână care venea cu avionul la Bucureşti n-a avut 4 € pentru un sandwich, o stewardesă a făcut un gest impresionant