Femeia dispărută și căutată 8 ore cu elicopterul a fost găsită moartă în șură, acasă, de un criminalist

De Cristian Ionescu.
Publicat: 14.10.2020, 20:57.
Actualizat: 14.10.2020, 21:35

Femeia de 47 de ani, declarată dispărută din localitatea Întrerâuri, comuna Coaș, a fost găsită decedată intr-o anexă din apropierea gospodăriei sale.

Salvamontiștii au căutat o pe o distanță de 4 km de la casa unde locuia, inclusiv cu un elicopter, însă aceasta se afla decedată, între niște baloți de paie, în șura de lângă casă.

Din primele informații, femeia s-a urcat pe o scară și a căzut între baloți, în șură. Ea a fost căutată în locația respectivă chiar de fiul ei, care a venit acasă să o caute, însă nu a fost observată.

În cursul serii, un criminalist s-a întors în șură și a simțit un miros ciudat. A urcat pe baloți și a descoperit corpul fără viață al femeii între baloți.

Soțul femeii a murit anul trecut, după ce a căzut în aceeași șură și s-a lovit la cap. El a fost transportat la spital, unde a decedat.

Polițiștii informează că, în urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost observate urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, informează IPJ Maramureș.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.