Antena Meniu Search
x

Video Femeie fugărită de ursoaică în Sinaia, pe aleea din fața casei. A reușit să se salveze în ultima clipă, momentul a fost filmat

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care o ursoaică și puiul ei fugăresc o femeie pe aleea din fața casei, în Sinaia, la scurt timp după ce ieșise pe poartă. Speriată, a rupt-o la fugă și, în ultimul moment, a reușit să se refugieze în locuință.   

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 09:29

Vezi și

Imaginile de pe camera de supraveghere surprind o familie care intră în curtea casei, în seara de 27 octombrie, în jurul orei 21.46. La scurt timp, pe aleea din față apar o ursoaică și puiul ei.

Animalele trec de casă și, după cateva minute, femeia iese pe poartă cu o sacoșă, mergând, fără să știe, în spatele celor doi urși. În mai puțin de 4 minute, camera de supraveghere o arată pe femeie îngrozită, alergând speriată înapoi, cu ursoaica pe urme.

Femeia fugărită de ursoaică a scăpat teafără

Din fericire, reușește să deschidă în ultimul moment poarta, trage zăvorul și intră rapid în casă. 

Imediat, în cadru apar și cei doi urși. Ursoaica se ridică în două labe pe gardul casei și o caută pe femeie cu privirea. Cum "prada" nu s-a lăsat prinsă, animalele au mai zăbovit puțin lângă gard, apoi au luat-o agale pe alee.

Incidentul a avut loc în Sinaia, la începutul săptămânii trecute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeie fugărită de ursoaică în Sinaia, pe aleea din fața casei. A reușit să se salveze în ultima clipă, momentul a fost filmat