Antena Meniu Search
x

Femeie găsită inconştientă între două linii de cale ferată, în Prahova

O fostă grefieră a fost implicată într-un accident misterios. Femeia se află în comă la spital, după ce a căzut dintr-un tren aflat în mers. Familia ei crede că a fost împinsă spre moarte. Teoretic, însă, uşile unui tren nu pot fi deschise în timpul mersului.

de Redactia Observator

la 12.12.2019, 20:16

Vezi și

O fostă grefieră a fost implicată într-un accident misterios. Femeia se află în comă la spital, după ce a căzut dintr-un tren aflat în mers. Familia ei crede că a fost împinsă spre moarte. Teoretic, însă, uşile unui tren nu pot fi deschise în timpul mersului. Acum, Poliţia Transporturi verifică dacă funcţionează corect, iar poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal.

Tânăra se afla într-un tren Inter Regio când ceva s-a întâmplat cu ea. Familia se teme că cineva ar fi putut să o arunce din trenul aflat în mers. Rudele exclud varianta unui gest extrem, mai ales că nimic nu a prevestit ceva rău. Dimpotrivă.

Înainte de accident, fosta grefieră venise în Bucureşti să-şi viziteze sora. Apoi s-a întors în Buzău, unde locuieşte. Chiar şi-a sunat mama să-i spună că vine acasă cu trenul. 

La aproape trei ore după ce a plecat din Gara de Nord din Bucureşti, femeia în vârstă de 39 de ani a fost găsită între cele două sensuri de mers ale căii ferate, la câteva sute de metri de halta din Tomşani. 

A fost văzută de conductorul mecanic al unui tren de marfă care a reuşit să oprească la timp.

Trenul în care se afla tânăra nu opreşte în halta Tomşani, din Prahova. Nu avea deci niciun motiv să reducă viteza, în momentul în care se presupune că femeia a căzut. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a fost transferată la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, unde medicii o ţin în viaţă cu ajutorul aparatelor. Este în comă profundă. Poliţia Transporturi încearcă acum să afle cum a căzut femeia din tren şi, mai ales, dacă s-ar fi putut deschide uşile în mers.

La o viteză mai mare de 5 kilometri la oră, uşile unui tren se blochează automat. Surse apropiate de anchetă spun că poliţiştii verifică acum dacă uşile trenului au fost defecte. 

Reprezentanţii CFR au refuzat să comenteze, afirmând că nu au fost încă informaţi de accident.

Procurorii au deschis un dosar de vătămare din culpă în acest caz. Toate variantele sunt luate în calcul, inclusiv o tentativă de suicid, spun surse din anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeie găsită inconştientă între două linii de cale ferată, în Prahova