Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie rănită şi maşină cuprinsă de flăcări, după un accident produs pe Autostrada A1

O femeie a fost rănită, iar maşina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări, după ce un accident s-a produs pe Autostrada A1.

de Redactia Observator

la 22.09.2021 , 18:44

O femeie a fost rănită în urma accidentului produs pe Autostrada A1 O femeie a fost rănită în urma accidentului produs pe Autostrada A1 - Facebook ISU Giurgiu
  • O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului produs pe Autostrada A1.

Accidentul s-a produs la kilometrul 23, pe sensul de mers dinspre Piteşti către Bucureşti, în zona localităţii Bolintin-Deal. Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, primele informaţii de la faţa locului arată că în accident au fost implicate o maşină în care se aflau două persoane şi un autocar în care se aflau circa 30 de persoane.

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar în urma accidentului maşina a luat foc. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean Giurgiu.

Femeie rănită în urma accidentului produs pe Autostrada A1

Articolul continuă după reclamă

Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, iar medicii au acordat primul ajutor unei femei aflate în maşină şi care a suferit mai multe răni.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate în zonă pentru aproximativ două ore. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs întregul incident.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Femeie rănită şi maşină cuprinsă de flăcări, după un accident produs pe Autostrada A1