Antena Meniu Search
x

Video Accident cu patru morți pe un drum din Ialomița. Imagini dramatice între Movilița și Sinești

Tragedie, în această dimineață, pe un drum din Ialomița. Patru oameni au murit, iar alți doi au fost răniți, după un carambol teribil cu două autoutilitare și un autoturism. Accidentul s-a produs DN 2, între localitățile Movilița și Sinești.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.09.2021, 09:13

Potrivit polițiștilor ialomițeni, coliziunea a avut loc în jurul orei 07:00.

"În această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre 2 autoutilitare și un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate", a transmis IPJ Ialomița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Persoanele rănite au fost preluate de un elicopter SMURD

Inițial, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că cinci persoane sunt rănite. Răniții au fost preluați de un elicopter SMURD. 

Poliţiştii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia iar traficul pe DN 2, între Moviliţa şi Sineşti, este blocat.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cu patru morți pe un drum din Ialomița. Imagini dramatice între Movilița și Sinești