Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă abuzată de un medic de familie, în Teleorman. Copila a fost ademenită de bărbat când se întorcea de la școală

Un medic de familie din Teleorman este acuzat că ar fi agresat sexual o fetiţă de 11 ani. Asta după ce ar fi ademenit-o pe copilă să-i intre în casă. Acum, bărbatul de 50 de ani este arestat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.09.2022, 15:16

Vezi și

Tatăl fetiței este cel care i-a anunțat pe polițiști despre faptul că fiica sa a fost agresată sexual de medicul din localitate. Totul s-a întâmplat în seara de joi, atunci când cea mică ar fi fost ademenită în curtea bărbatului de 50 de ani, cel mai probabil, pentru a-și încărca telefonul mobil.

Medicul de familie ar suferi de anumite afecțiuni psihice

Potrivit unor surse, fetița se întorcea de la școală însoțită de alți doi colegi, moment în care a fost chemată în curtea bărbatului. Când și-a dat seama care sunt intențiile medicului de familie, copila a fugit și și-a anunțat familia. Bărbatul a fost reținut de polițiști, în fața cărora a recunoscut fapta. Se află în Centrul de Arest Preventiv al Poliției, pentru o perioadă de 30 de zile. Conform unor surse, medicul de familie ar suferi de anumite afecțiuni psihice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fetiţă abuzată de un medic de familie, în Teleorman. Copila a fost ademenită de bărbat când se întorcea de la școală