Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă din Bacău, rănită după ce leagănul s-a rupt cu ea şi un şurub de metal i-a căzut în cap. "Putea să i se înfigă în ochi, în gură"

Nu doar parcurile Capitalei sunt periculoase pentru copii. O fetiţă a fost rănită într-un parc din Bacău, după ce leagănul în care se dădea, s-a rupt. Iar un şurub de metal a lovit-o puternic în cap. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.08.2023, 14:09

Vezi și

"Lanţul s-a rupt de sus şi i-ar fi căzut în cap copilului un cui de 10-15cm. Putea să i se înfigă în ochi, în gură", povesteşte mama fetiţei rănite la locul de joacă din Bacău. "După câteva ore, la spital, fata a fost lăsată să meargă cu familia acasă, dar trebuie urmărită de medici în zilele următoare, pentru a se asigura că nu rămâne cu sechele în urma incidentului respectiv", transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

Fetiţă rănită de leagănul rupt

"Aceasta a ajuns la spital după ce, ieri dimineaţă, a mers cu bunica într-un parc din apropierea locuinţei, chiar în oraşul Bacău. Fata a vrut să se dea în leagăn, dar la un moment dat, chiar sub ochii bunicii sale, a văzut cum lanţul şi sistemul de prindere al leagănului s-a desprins de sus şi i-a căzut, efectiv, în cap, rănind-o la frunte pe copilă. S-a sunat la 112, aceasta era vizibil afectată de cele întâmplate. Şi bunica sa era foarte speriată. Dimineaţă, a mers la spital pentru a primi îngrijirile medicale aferente, apoi a fost lăsată să meargă la domiciliu", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

"Familia fetei trage un semnal de alarmă: spune că în parcul respectiv nu este pentru prima dată când au loc astfel de incidente şi că vor să-i dea în judecată pe cei care se fac vinovaţi de această întâmplare. Între timp, Primăria din Bacău a oferit un punct de vedere cu privire la această situaţie. Spune că ar fi un eveniment izolat şi că se vor face toate verificările necesare pentru a vedea cine va fi tras la răspundere şi ce s-a întâmplat mai exact acolo", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fetiţă din Bacău, rănită după ce leagănul s-a rupt cu ea şi un şurub de metal i-a căzut în cap. "Putea să i se înfigă în ochi, în gură"