Antena Meniu Search
x

Fetiţa dispărută din Petroşani a fost găsită la câţiva kilometri de casă. Primele imagini cu Delia, la o săptămână de la dispariţie

Delia Gabriela Dorobanţu, fetița de 7 ani din Petroșani, dată dispărută de tatăl ei în urmă cu o săptămână, a fost găsită la câțiva kilometri distanță de casă. Delia se afla într-un cămin dezafectat din Vulcan împreună cu bărbatul cu care plecase din fața blocului.

Fetița din Petroșani dată dispărută de părinți a fost găsită teafără
Fetiţa dispărută din Petroşani a fost găsită la câţiva kilometri de casă. Primele imagini cu Delia, la o săptămână de la dispariţie - Observator.tv

Delia Gabriela Dorobanţu, fetița de 7 ani din Petroșani, dată dispărută de tatăl ei în urmă cu o săptămână, a fost găsită la câțiva kilometri distanță de casă. Delia se afla într-un cămin dezafectat din Vulcan împreună cu bărbatul cu care plecase din fața blocului.

Polițiștii din Petroșani au găsit fetița dispărută în data de 1 noiembrie, după ce a plecat la cimitir cu un om al străzii. Delia a fost găsită, potrivit IPJ Huneodara, într-un cămin dezafectat din Vulcan, împreună cu același bărbat.

Primele informații arată că fetița nu a fost agresată.

Minora a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Totodată, IPJ Hunedoara a sesizat și Protecția Copilului.

Pe acelaşi subiect

„În cursul nopţii, în urma activităţilor investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie a.c., din Petroşani.

Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, au transmis poliţiştii, precizând că din primele verificări se pare că fetiţa nu a fost agresată în vreun fel. Aceasta a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării de sănătate.

Totodată, a fost sesizată Autoritatea de Protecţie a Copilului, pentru efectuarea unei achete sociale. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroşani. La căutări (in localităţile Văii Jiului) au participat peste 50 de poliţişti, jandarmi si poliţişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale.

Fetita se afla în urmărire naţională din data de 5 noiembrie a.c., după ce, în data de 4 noiembrie a.c., dispariţia acesteia a fost reclamată la Poliţia Municipiului Petroşani de tatăl acesteia, aflat în municipiul Timişoara”, transmite IPJ Hunedoara.

Reamintim că Delia Gabriela Dorobanţu a dispărut la 1 noiembrie, fiind dată în urmarire națională. Tatăl copilei a fost cel care a reclamat dispariţia la Poliția Municipiului Petroșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fetiţa dispărută din Petroşani a fost găsită la câţiva kilometri de casă. Primele imagini cu Delia, la o săptămână de la dispariţie