Antena Meniu Search
x

Fetiță găsită cu ghiozdanul în spate, la marginea unui drum din Buzău. ”Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi şi-ar dori”

O fetiță de 3 ani din Buzău a fost găsită de polițiști cu ghiozdanul în spate, la marginea unui drum. Micuța plecase de acasă, fără știrea părinților, să-și urmeze fratele mai mare la școală. Mihaela şi Adrian, polițiști în Buzău, au văzut-o pe copilă și au adus-o înapoi în brațele părinților ei.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 18:17

Fetiță găsită cu ghiozdanul în spate, la marginea unui drum din Buzău. ”Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi şi-ar dori” - Facebook/Politia Romana

Povestea micuței Ema, din Buzău, a fost postată pe pagina de Facebook a Poliției Române. ”Citiți cu drag, nu judecați! Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi, după cum vedeţi, şi-ar dori...”, începe postarea.

”O zi de duminică...Mihaela şi Adrian, polițiști în Buzău, se îndreptau spre o intervenție prin apelul 112, doar că, pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situaţie ce i-a determinat să pună stop o clipă, se impunea o prioritizare a urgenţelor: o fetiţă de 3 ani, în haine de casă, dar cu ghiozdan în spate, stătea singură în proximitatea drumului judeţean 203D. Astfel, alți colegi au fost redirecționați către adresa indicată prin 112.

Mititica stătea îngândurată și se uita lung la drum. Multe cuvinte nu au reușit să scoată de la ea, așa că Mihaela a urcat-o în autospecială, pentru a o adăposti de frigul lui februarie şi au pornit împreună în căutarea părinţilor.

Mare a fost surprinderea, teama, dar şi recunoştinţa din ochii acestora, când au văzut poliţiştii la poartă, de mână cu mezina familiei.

Pe acelaşi subiect

Dornică să îşi urmeze fratele mai mare la şcoală, într-o secundă de neatenţie, plecase din camera în care se juca, a desfăcut zăvorul porţii şi a pornit la drum, neștiind că fratele ei nu plecase la școală în ziua respectivă, ci era cu tatăl plecat în oraș.

Ne bucurăm enorm pentru sincronizarea de care au avut parte și povestea are un happy end!

Să-i supraveghem cu atenţie, sunt mici, dar au pasul iute!

Şcolari sau nu, cu toţii sunt în grija noastră, a părinţilor, a cadrelor didactice, a poliţiştilor”, au transmis polițiștii.

Te-ar putea interesa și asta: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea. Dezvăluiri despre scandalul cu cămătarii: „Asta pot să vă spun”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Fetiță găsită cu ghiozdanul în spate, la marginea unui drum din Buzău. ”Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi şi-ar dori”