Antena Meniu Search
x

Copilă omorâtă sub privirile mamei, în Cluj, după ce a ieșit din lanul de porumb direct în stradă (Video)

Tragedie cumplită în Cluj, după ce o fetiță de 6 ani a fost lovită mortal de o mașină pe DJ 107 L, în afara localității Crăiești, comuna Petreștii de Jos. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2020, 09:20

Copilă omorâtă sub privirile mamei, în Cluj, după ce a ieșit din lanul de porumb direct în stradă - captura video Facebook / CERT RESCUE
  • În urma impactului, fetița a decedat.
  • Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

O fetiță de 6 ani a murit, duminică, după ce a intrat pe șosea și a fost spulberată de o mașină, la volanul căreia se afla o femeie de 32 de ani din Cluj Napoca, anunță Poliția Cluj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 107 L, în afara localității Crăiești, comuna Petreștii de Jos.

„Conform primelor date, o minoră în vârstă de șase ani ar fi pătruns pe partea carosabilă, moment în care a fost accidentată de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca”, anunță IPJ Cluj.

Din primele informații, se pare că fetița era însoțită de mama ei, ambele ieșind dintr-un lan de porumb, direct în stradă.

În urma impactului, fetița a decedat.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copilă omorâtă sub privirile mamei, în Cluj, după ce a ieșit din lanul de porumb direct în stradă (Video)