Antena Meniu Search
x

Ultimele ore din viața lui Dragoș, bărbatul din Slatina care a murit după ce a aflat că s-a vindecat de coronavirus

Bărbatul din Slatina a fost externat sâmbătă de la Spitalul Județean din Slatina, după ce și al doilea test de coronavirus ieșise negativ. Unul dintre prietenii săi spune că acesta avea probleme cu inima.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.08.2020, 08:24

Ultimele ore din viața bărbatului din Slatina care a murit după ce a aflat că nu mai are coronavirus
Ultimele ore din viața bărbatului din Slatina care a murit după ce a aflat că nu mai are coronavirus - Facebook/Dragoş Turcitu
  • Dragoș se internase în spital în urmă cu 10 zile pentru că nu se simțea bine. A făcut testul pentru COVID-19 care s-a dovedit a fi pozitiv. 
  • La întoarcerea acasă, bărbatul s-a oprit la un supermarket, unde a făcut cumpărături pentru acasă, unde familia îl aștepta în izolare.

Dragoş Turcitu, bărbatul din Olt care a murit la câteva ore după ce a aflat că nu mai are coronavirus, ar fi avut probleme cu inima.

Un prieten al politicianului a povestit pentru Adevărul că bărbatul se internase în spital în urmă cu 10 zile, deoarece nu se simțea bine. A făcut inclusiv o tomografie, dar și testul de COVID-19, care s-a dovedit a fi pozitiv. 

Sâmbătă, el a fost externat după ce i-au ieșit două teste negative în decurs de 24 de ore. În drum spre casă, el s-a oprit să facă cumpărături, căci soția fusese în izolare acasă.

După ce a ajuns acasă, i s-a făcut rău, soția sa a vrut să sune la 112, dar Dragoș i-ar fi cerut să mă aștepte, pentru că își revenea. Numai că în jurul orei 15.00 a făcut stop cardio-respirator. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat vreme de o oră, fără succes. 

“Nu ştim, nu ştim exact ce s-a întâmplat. El avea ceva probleme cardiologice, pentru asta s-a şi prezentat iniţial la spital, avea stări de ameţeală şi s-a gândit să nu fie din cauza asta, însă nu erau atât de mari încât să facă un infarct. A fost testat, a ieşit pozitiv, a stat în spital, ieri a fost externat… Singurul sfat: vă rog, feriţi-vă, e mai gravă decât orice această boală!”, sunt câteva dintre vorbele unui bun prieten de-al bărbatului, Gabriel Nicolescu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ultimele ore din viața lui Dragoș, bărbatul din Slatina care a murit după ce a aflat că s-a vindecat de coronavirus