Antena Meniu Search
x

Fiica unui CRIMINAL în SERIE face dezvăluiri uimitoare! "Era un om blând"

În anii '90, Keith Jesperson, cunoscut drept "Criminalul Vesel", şoca o planetă întreagă! A violat şi ucis cu sânge rece opt femei

În anii '90, Keith Jesperson, cunoscut drept "Criminalul Vesel", şoca o planetă întreagă! A violat şi ucis cu sânge rece opt femei

Melissa Moore, acum în vârstă de 35 de ani, a lansat chiar o carte, numită „Spulberarea tăcerii: Povestea nespusă a fiicei unui criminal în serie” în care povesteşte detalii despre viaţa pe care a dus-o înainte să afle că tatăl său este un ucigaş, dar şi după, când faptele tatălui său au afectat-o pe toate planurile.

"Ultima dată când l-am văzut pe tata, înainte să fie închis, aveam 15 ani, iar el a apărut din senin la uşa noastră, în Spokane, Washington. El şi mama erau divorţaţi şi îl vedeam ocazional".

Într-o zi de toamnă, în 1994, Jesperson, care lucra ca şofer de camion, i-a luat pe Melissa, pe sora şi pe fratele său mai mici în oraş, să ia micul dejun. Căutând prin compartimentele maşinii, băiatul a descoperit un pachet de ţigări. „Fratele meu l-a privit şocat, pentru că tata nu era de acord cu fumatul şi încerca să ne insufle şi nouă această idee. Alea sunt pentru prietenele mele, femeile pe care le iau cu maşina, a spus el atunci”, îşi aminteşte Melissa, conform BBC.

De asemenea, femeia a adăugat un alt lucru bizar pe care l-a observat în acea zi: banda adezivă care s-a rostogolit la un moment dat de sub salteaua aflată în camionul tatălui său.

Unul din lucrurile care îi creau un disconfort Melissei în copilărie era faptul că tatăl său era foarte explicit când venea vorba de viaţa lui sexuală. Jesperson le povestea copiilor, cu detalii, cum i-ar plăcea să facă sex cu mama lor şi, de faţă cu ei, hărţuia femeile pe care le întâlnea în locuri publice.

"Când am aflat de arestarea lui am fost şocată. Parcă era alt Keith Jesperson. Îmi aminteam secvenţe cu acest om, dar apoi îmi veneau în minte momentele în care era atât de blând. Era un tată atât de bun uneori”, îşi aminteşte aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fiica unui CRIMINAL în SERIE face dezvăluiri uimitoare! "Era un om blând"