Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului în care 3 prieteni au murit, în Focșani. Impactul a fost atât de violent încât maşina a devenit un morman de fiare

Vieţile a trei tineri, toţi prieteni, au fost curmate brusc, într-un cumplit accident pe E85, în Focşani. Maşina în care se aflau a intrat violent într-un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât toţi trei au murit pe loc. Victimele aveau vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. Şi în Maramureş, o tragedie pe şosea a îndoliat o familie. O adolescentă de 14 ani a murit în maşina condusă de iubitul ei, nepotul unui interlop. 

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 14:01

Vezi și

În doar câteva secunde viaţa a trei tineri s-a sfârşit într-un mod cumplit. Pe o ploaie torenţială, maşina în care se aflau cei trei prieteni a intrat direct într-un TIR, după ce ar fi ajuns pe contrasens, susţin martorii. Momentan însă varianta nu este confrimată şi de poliţişti. Impactul a fost atât de violent încât maşina a devenit un morman cu fiare, iar tinerii au murit pe loc. 

IPJ Cristina Pîrvu - ISU Vrancea: Echipajul de descarcerare a acţionat pentru scoaterea persoanelor rămase încarcerate în autoturism. Acestea aa suferit leziuni incompatibile cu viaţa. 

Şoferul tirului a fost testat cu apartul etilotest, iar rezultatul a ieşit negativ. Poliţiştii au decshis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Tragedie în Borșa

Tot noaptea trecut, un alt accident cumplit în care au fost implicaţi patru tineri a avut loc în Borşa, Maramureş. O adolescentă care peste zece zile împlinea 15 ani a murit. La volan se afla chiar iubitul ei de 20 de ani, nepotul unui interlop, care din cauza vitezei ar fi derapat şi a lovit o maşină aflată pe sensul opus. În maşină se mai afla un cuplu de tineri de 16 şi 24 de ani. Răniţi grav, tinerii au răspuns la manevrele de resuscitare şi au fost transportaţi la spital. 

Acum şoferul de 20 de ani care a scăpat ca prin minune s-a ales cu diosar penal pentru vătămare corpporală şi ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului în care 3 prieteni au murit, în Focșani. Impactul a fost atât de violent încât maşina a devenit un morman de fiare