Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului odios de la Vaslui. Medicii s-au temut pentru viaţa lor, după ce bărbatul a făcut prăpăd cu toporul: ''Avea o privire tulbure, cum nu am văzut''

Poveste desprinsă parcă dintr-un film de groază într-un sat din judeţul Vaslui. Un bărbat de 33 de ani, cu afecţiuni psihice, a făcut prăpăd cu un topor, după ce tatăl lui a sunat la 112 pentru că l-a văzut agitat. Agresorul a pus pe fugă echipajul medical, şi-a lovit apoi părinţii şi i-a băgat în comă. A atacat poliţiştii chemaţi să intervină şi a ajuns şi el în ambulanţă, după ce a fost împuşcat de agenţi. Pe drum însă, medicii au sunat din nou la 112 pentru că bărbatul făcea scandal. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional! 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 24.11.2022, 14:37

Vezi și

Ora 19 şi 5 minute. Un bărbat sună la 112 şi anunţă că fiul său, în vârstă de 33 de ani, este agitat şi agresiv. O ambulanţă ajunge în zonă. 

Lilian Pintilie, primul ambulanţier: Ajungem la caz, la criza epileptică. A ieşit cu tatăl. Avea o privire tulbure, cum nu am văzut până acum. S-a așezat pe scaun, i-am luat tensiunea. La un moment dat a rupt-o, a rupt fire, m-a împins din mașină jos. S-a dus să aducă toporul sau cuțitul.

Daniel Ungureanu, purtător de cuvant SAJ Vaslui: Prin urmare, aceştia au părăsit în graba locul intervenţiei. 

Reporter: Aţi fugit pur şi simplu? 

Pe acelaşi subiect

Lilian Pintilie, primul ambulanţier: Dar nu aveam ce să facem, nu aveam cu ce să ne apărăm. 

Aşa că echipajul s-a refugiat în Ambulanţă. Asistenta a sunat la 112. În tot acest timp, agresorul, rămas singur în casă îşi lovea părinţii în cap, cu coada unui topor. Apoi tot el a sunat la numărul de urgenţă pentru a anunţa că nu se simte bine. 

Lilian Pintilie, primul ambulanţier: L-am găsit pe bătrân. Lac de sânge, horcăia, în comă. Jos, în altă încăpere, soția, tot aşa. El nu era. Ne era frică să nu vină, ne era teamă să nu vină să ne omoare și pe noi.

Bărbatul a fost împuşcat de poliţişti

Agresorul a încercat să-i atace şi pe poliţişti. 

Popa Mălina, purtator de cuvant IPJ Vaslui: Au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment în plan vertical, cu pistolul din dotare.

Apoi, poliţiştii l-au împuşcat în picior şi în abdomen. În timp ce echipajele medicale încercau să acorde primul ajutor celor două victime, agresorul rănit a fost băgat într-o ambulanţă, pentru a fi dus la spital. Deşi era agresiv şi tocmai încercase să-şi omoare părinţii, în salvare nu s-a urcat niciun poliţist. 

Aşa că, pe drum, echipajul de pe ambulanţă a sunat din nou la 112 şi a cerut sprijinul poliţiştilor. Într-un final, agresorul a ajuns la spital, sub pază. Şi tot sub pază este şi acum. În sat, comunitatea este şocată.

''Toată ziua vinea la mine la cafea. Eu când am nevoie vinea şi mă ajuta. 

V-ati simţit vreodată în pericol?

Nu. Cu el? Niciodată."

"Nu îl ştiu de agresiv, chiar dacă era băut, nu facea scandal, râdea tot timpul, nu era scandalagiu."

Părinţii bărbatului au ajuns şi ei la spital, la Iaşi. Tatăl, care are 64 de ani, este în comă pronfundă, iar mama, în vârstă de 58 de ani, este şi ea în stare gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul atacului odios de la Vaslui. Medicii s-au temut pentru viaţa lor, după ce bărbatul a făcut prăpăd cu toporul: ''Avea o privire tulbure, cum nu am văzut''