Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Vaslui şi-a băgat în comă părinţii cu mai multe lovituri de topor, apoi a sunat la 112 ca să se plângă că îi este rău. Medicii, atacaţi cu un cuţit

Incident şocant într-o localitate din județul Vaslui. Un bărbat și-a lovit părinții cu o coadă de topor până i-a băgat în comă. Chiar agresorul a chemat ambulanţa, însă, pentru a se plânge că el nu se simte bine. Abia când au ajuns medicii la el au văzut ce se întâmplase de fapt. Individul i-a atacat şi pe ei, şi pe poliţiştii care s-au văzut nevoiţi să tragă cu arma ca să-l oprească. Bărbatul a fost trasportat la spital cu o ambulanţă, iar pe la jumătatea drumului i-a atacat din nou pe medici. A fost nevoie încă o dată de intervenţia poliţiştilor. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 24.11.2022, 07:58

Vezi și

Bărbatul de 33 de ani stătea cu părinții. Dintr-un motiv necunoscut încă i-a atacat pe amândoi cu o coadă de topor și i-a lovit în mod repetat în zona capului. Primul apel la 112 a fost dat chiar de către atacator, care a sunat pentru a chema ambulanţa spunând că nu se simte bine. Imediat, echipajele de prim-ajutor au venit la faţa locului, dar când au intrat în casă i-au găsit pe părinţii bărbatului inconstienţi în pat, aşa că au sunat la 112 pentru a chema echipajele de poliţie. 

Incidentul de o cruzime greu de imaginat a șocat comunitatea. 

''Toată ziua vinea la mine la cafea. Eu când am nevoie vinea şi mă ajuta. 

V-ati simţit vreodată în pericol?

Pe acelaşi subiect

Nu. Cu el? Niciodată."

"Nu îl ştiu de agresiv, chiar dacă era băut, nu facea scandal, râdea tot timpul, nu era scandalagiu."

Bărbatul i-a atacat pe paramedicii sosiţi în ajutor

Cei de pe Ambulanţă au avut nevoie de ajutorul poliţiei pentru a intra să le acorde primul ajutor bătrânilor. 

Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui: O ambulanţă care a gasit pacientul conştient, dar foarte violent...a ameninţat membrii echipajului cu un cuţit. Prin urmare, aceştia au părăsit în graba locul intervenţiei şi au solicitat sprijinul poliţiei. 

Bărbatul i-a atacat și pe polițiști cu aceeași coada de topor. Au fost necesare mai multe focuri de armă pentru a putea fi stăpânit. 

Popa Mălina, purtator de cuvant IPJ Vaslui: Au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă în zona picioarelor, respectiv a abdomenului.

Cele două bătrâni au fost transportaţi la spital. Tot acolo a ajuns şi agresorul, nu însă fără incidente. Un echipaj de prim ajutor de pe ambulanţă l-a preluat pe bărbatul împuşcat în picior pentru a-l transporta la spital, doar că de aici, de la locul faptei, au plecat fără a fi însoţiţi şi de către un echipaj de poliţie. După ce au străbătut doar jumătate din drum, au oprit şi au sunat la 112 spunând că bărbatul îi atacă de această dată pe ei. Abia atunci a venit si poliţia. 

Tatăl bărbatului a ajuns la spital în comă profundă, iar mama este și ea în stare gravă. Un dosar penal a fost deschis în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vaslui şi-a băgat în comă părinţii cu mai multe lovituri de topor, apoi a sunat la 112 ca să se plângă că îi este rău. Medicii, atacaţi cu un cuţit