Antena Meniu Search
x

Video Filmul morții ”Monalisei”, tânăra transgender din Iași care a murit arsă în timp ce era live pe Facebook. Urmăritorii au sunat disperați la 112

Monalisa, o tânără din comunitatea transgender, cunoscută din Iaşi, a murit arsă de vie, în direct, pe Facebook. Pisica a răsturnat o candelă aprinsă în pat, iar totul s-a aprins în câteva minute. Urmăritorii din online au sunat la 112 şi au anunţat tragedia. Salvatorii au ajuns prea târziu şi nu au mai putut să o salveze. Familia tinerei crede că o mână criminală ar fi în spatele nenorocirii.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.12.2022, 13:27

Vezi și

Sunt scene şocante, ca într-un film de groază, live pe Facebook. Monalisa, o tânără de 37 de ani din comunitatea Transgender, doarme. Cu mâna pe o icoană, muzică religoasă în boxe şi o candelă aprinsă lângă ea. 

La un moment dat, pisica sare, loveşte lumânarea şi o răstoarnă în pat. Trec aproape patru minute, iar cearşaful începe să se aprindă. În câteva secunde, vâlvătaia devine din ce în ce mai mare. Flăcările ajung aproape de faţa acesteia, care începe să se agite, însă nu se trezeşte. Abia când ia foc se ridică, însă, inexplicabil, se aşază din nou.

Clara Mihociu, reporter Observator: Cei care urmăreau transmisiunea în direct pe reţelele de socializare şi au văzut momentul în care a izbucnit incendiul au sunat la 112. Însă nu au putut să indice şi adresa la care se află persoană surprinsă.

Sora victimei crede că o mână criminală ar fi în spatele nenorocirii

Pe acelaşi subiect

Salvatorii i-au dat de urmă prea târziu. Era deja moartă când au ajuns la ea. Şi pisica ce a declanşat incendiul a murit.

Georgica Onofreiasa, Purtator de cuvant ISU Iași: Echipajul de stingere, o ambulanţă SAJ Iaşi şi echipajele IPJ au descoperit apartamentele în care se făcea live-ul. La intrarea în apartament, acesta a găsit o persoană intoxicată cu fum.

Sora sa era în străinătate când a aflat vestea tragediei.

Sora victimei: M-au contactat nişte prieteni de pe facebook. Mi-au spus că a luat foc. Era totul ars. Nu-mi este clar nimic.

Sora victimei: ​Eu cred că era cineva acolo şi filma. Pisica eu cred că a fost aruncată intenţionat. Au stat şi s-au uitat la live şi după ce a murit au sunat.

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să desluşească ce s-a întâmplat. Luna trecută, o altă tânăra din comunitatea trans, de 36 de ani, prietenă cu Monalisa, a murit în condiţii suspecte, într-o cameră de cămin din iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul morții ”Monalisei”, tânăra transgender din Iași care a murit arsă în timp ce era live pe Facebook. Urmăritorii au sunat disperați la 112