Antena Meniu Search
x

Video Filmul ororii din Valea Adâncă. Femeia a fost înjunghiată de zece ori și este în stare critică. După atac, iubitul s-a sinucis

Scene cumplite într-o localitate din judeţul Iaşi. Un bărbat de 40 de ani a încercat să-şi omoare iubita şi apoi s-a sinucis. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Vecinii au fost scoşi în stradă de strigătele de ajutor ale femeii de 48 de ani, care a supravieţuit atacului, dar care a fost grav rănită. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.08.2023, 13:56

Vezi și

Femeia de 48 de ani, de profesie medic veterinar, se află în prezent la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului Sf. Spiridon din Iași.  Este în stare critică și a primit deja mai multe transfuzii de sânge, fiindcă a fost găsită în șoc hemoragic și, cel mai probabil, va ajunge în sala de operații. Aceasta a ajuns la spital cu o plagă prin înjunghiere, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva viața. 

Filmul ororii din Valea Adâncă

Totul s-a întâmplat în această dimineață. În jurul orei 9.00, a fost dat un apel de către niște vecini care au auzit strigăte din curtea celor doi, fără să știe însă ce se întâmplă acolo.

În cele din urmă, când echipajele de prim-ajutor au ajuns la fața locului, au găsit-o pe femeie în stradă, într-o baltă de sânge. Apoi, când au ajuns și polițiștii și au intrat în curtea celor doi au observat că în locuință fusese pornit gazul, iar bărbatul a fost găsit fără viață în spatele casei, cu urme de incendiere.

Se bănuiește faptul că bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie și apoi ar fi încercat să se sinucidă, pentru a-și ascunde faptele. Vecinii spun că mai obișnuiau să audă certuri în curtea celor doi, deși, în general, păreau a fi oameni liniștiți.

Alți cunoscuți spun că azi dimineață l-ar fi văzut pe bărbat venind cu un taxi la locuința lor, de unde ar fi plecat în urmă cu ceva timp, fiindcă s-ar fi despărțit. Ar fi sărit gardul și ar fi intrat pornit pe scandal. Nu se știe de la ce a pornit conflictul, cert este că se fac, în continuare, verificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Filmul ororii din Valea Adâncă. Femeia a fost înjunghiată de zece ori și este în stare critică. După atac, iubitul s-a sinucis