Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat și-a înjunghiat iubita, apoi s-a spânzurat de nucul din curtea casei. Scene de groază în Valea Adâncă din Iași

Scene de graoză, azi dimineață, în satul Valea Adâncă din comuna Miroslava, judeţul Iaşi. Un bărbat de 40 de ani și-a înjunghiat partenera de viață, după care și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în nucul din curtea casei. Femeia de 48 de ani, de profesie medic veterinar, a fost găsită pe drum, într-o baltă de sânge, în șoc hemoragic, fiind transportată de urgență la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.08.2023, 11:31

Vezi și

Alarma la 112 a dat-o vecinii, care au auzit țipete în casă și au bănuit că este vorba despre violență domestică. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsi-o pe femeie înjunghiată, iar pe bărbat decedat.

"La data de 2 august anul curent, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat. Femeia a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul a fost găsit decedat", a transmis IPJ Iași.

Bărbatul și-a înjunghiat iubita, apoi s-a spânzurat

Potrivit reprezentanților UPU SMURD Iaşi, bărbatul de 40 de ani a fost găsit spânzurat și cu arsuri pe corp. Nu se ştie dacă înainte să se spânzure bărbatul şi-a dat foc sau a fost incendiat.

"În Valea Adâncă, bărbat, 40 ani, spânzurat, autoincendiere/incendiere şi încă o victimă, femeie, 48 ani, plagă înjunghiată regiune lombară, trimis TIM şi SAJ. Bărbatul era decedat, iar femeia în şoc hemoragic. A necesitat intubare și ventilare mecanică în drum spre UPU", a comunicat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iaşi.

Nu se cunoaşte motivul de la care a pornit conflictul.

Femeia înjunghiată, de profesie medic veterinar, a ajuns în stare gravă la spital, iar polițiștii continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a înjunghiat iubita, apoi s-a spânzurat de nucul din curtea casei. Scene de groază în Valea Adâncă din Iași