Antena Meniu Search
x

Filmul răpirii şi uciderii Adrianei, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii. A fost luată de lângă casă

Filmul răpirii şi uciderii Adrianei, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, a fost refăcut de anchetatori, după descoperirea cadavrului. A fost luată de lângă casă, mai avea 350 de metri şi intra în curte.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.09.2019, 08:28

Filmul răpirii şi uciderii Adrianei, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, a fost refăcut de anchetatori, după descoperirea cadavrului. A fost luată de lângă casă, mai avea 350 de metri şi intra în curte.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, a fost răpită vineri şi ucisă la scurtă vreme, corpul ei fiind găsit duminică pe marginea unui drum agricol de lângă comună, în tufişuri. Timp de două zile, sute de oameni, forţe de ordine şi localnici, au căutat-o în zadar.

Anchetatorii au refăcut filmul teribilei crime şi au stabilit principalele repere orare care au marcat moartea fetiţei. Adriana a terminat cursurile la şcoala din comună vineri la ora 17:00, ea fiind surprinsă de camerele de supraveghere ale unităţii de învăţămnt când ieşea din clădire.

În Gura Şuţii sunt 36 de camere de supraveghere ale Primăriei şi fata apare în următoare minute după ieşirea de la şcoală în mai multe imagini. Conform anchetatorilor, Adriana a fost răpită la 15-16 minute după ieşirea de la şcoală. A fost urcată într-o maşină, cu forţa, când mai avea 350 de metri până să ajungă acasă.

Pe acelaşi subiect

Adriana a fost răpită şi ucisă în 30 de minute

"La 17.16 a fost răpirea.", susţin anchetatorii, care nu au însă imagini cu acest moment, de parcă răpitorul ar fi ales special un loc nesupravegheat de camerele de filmat din sat. Suspectul principal în acest caz este un cetăţean olandez. După ce a urcat fata în maşină, acest a ieşit din Gura Şuţii şi s-a îndreptat spre următoarea localitate. Numai că maşina apare acolo după 30 de minute, distanţa dintre comune fiind parcursă în mod normal în 2 minute.

Aceste 30 de minute sunt cele în care cred anchetatorii că a avot loc nenorocirea. Forte probabil răpitorul a ieşit cu maşina de pe şosea şi pe câmp a lovit-o pe Adriana, a violat-o şi apoi a ucis-o. Semne de violenţă au fost găsite pe corpul fetiţei, fiind, cel mai probabil sugrumată. Apoi corpul a fost înfăşurat în celofan, aşa a fost găsit.

Părinţii Adrianei au sesizat oficial dispariţia fetei la ora 19.13. Investigatorii spun că în acel moment, din nefericire, copila era deja moartă. "Datele de urmărire penală la acest moment ne indică faptul că fetiţa, la momentul sesizarii organelor de urmărire penală, nu mai era în viaţa. Există o certitudine.

Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şuţii a intrat în ultima localitate la un interval de 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în 2-3 minute, la o viteză normală de 60 de kilometri la ora.", a spus Mihai Dincă, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Anchetatorii au confirmat că un "cetăţean străin" este principalul suspect şi vor lua probe din maşina folosită de acesta, pentru a confirma existenţa ADN-ului fetei acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Filmul răpirii şi uciderii Adrianei, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii. A fost luată de lângă casă