Antena Meniu Search
x

Firea a DEMIS conducerea RATB. CGMB instalează un nou Consiliu de Administrație

Anunțul a fost făcut în această dimineață, odată cu întrunirea Consiliului General al Municipiului București, convocat de Primarul General al Capitalei.

Anunțul a fost făcut în această dimineață, odată cu întrunirea Consiliului General al Municipiului București, convocat de Primarul General al Capitalei.

Gabriela Firea a declarat că membrii Consiliului de Administrație (CA) al Regiei Autonome de Transport București (RATB) “sunt demiși de drept, pentru că nu au prezentat până la începutul anului planul de management”.

Edilul general a precizat că are mare încredere în faptul că Mihail Adrian Sorin, consilier general din partea PSD, va pune ordine la RATB. 

"Un singur nume vreau să rostesc, ca o garanţie pentru toţi salariaţii RATB. Sunt 11.000 de oameni, care stau acum şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă cu ei. Nu se întâmplă nimic negativ, ci lucrurile se pun în ordine. Pentru că această capitală este condusă, nu este lăsată pe mâna şmecherilor. (...) Am mare încredere în domnul Mihail Adrian Sorin, consilier general, din rândul dumneavoastră, că va pune ordine la RATB", a spus Firea. 

Ea a amintit că în cadrul şedinţei urmează să fie stabilită conducerea interimară a RATB. 

"Proiectul al doilea de pe ordinea de zi este în legătură cu numirea unui Consiliu de Administraţie interimar la RATB. Ţineţi cont de acest lucru. Este vorba de o postură interimară. Nu aş vrea să demarăm o dezbatere, o discuţie despre cine este, dar cum este. Important este - şi acest lucru vi-l garantez - să avem oameni cu multă responsabilitate, cu dorinţă de muncă şi care, din momentul în care încheiem această şedinţă, să meargă la RATB să facă ordine", a mai spus Gabriela Firea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Firea a DEMIS conducerea RATB. CGMB instalează un nou Consiliu de Administrație