Meniu
Search
x

Video Foc de artificii spectaculos la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Explozie de lumină și culoare la miezul nopții, pe cerul din Mamaia

Simona Halep s-a cununat, ieri, la malul mării, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Sute de invitaţi au petrecut alături de ei, într-un club exclusivist din Mamaia. A fost o petrecere cu invitaţi unul şi unul. Mirii şi-au dorit doar cadouri simbolice. De acum înainte, sportiva va concura sub numele de Simona Halep Iuruc. 

De Redactia Observator la 16.09.2021, 10:19
Vezi și

De bună voie şi nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetăţeanul Iuruc Apostol Gabriel?

Da!

Simona Halep a servit cel mai rapid "da". Fericitul eveniment a avut loc sub o ploaie de confetti. Frumoasa sportivă a purtat o rochie crem, iar Toni Iuruc un costum negru. 

Două secunde la poză Simona! Simona!!! O poză! Simonica! O poză în față aici!

Pe acelaşi subiect

Alături le-au fost 300 de invitaţi, mulţi dintre ei foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase. Ilie Năstase a venit îmbrăcat în uniforma de marină, în timp ce Ioana, soţia lui, a ieşit în evidenţă într-o rochie roşie. Mirii i-au rugat să nu aducă "bani în plic", ci doar flori şi cadouri simbolice. 

"I-am adus flori și m-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de-a mea, dar n-am avut timp să mă duc la București să i-o dau, dar o să i-o dau, a declarat Ilie Năstase.

"Mă închin în fața ei pentru această campioană a determinării, a ambiției și este un exemplu de urmat această fată extraordinară", a spus și Florin Răducioiu.

Accesul la nunta Simonei Halep, cu adeverinţa de vaccinare sau cu un test negativ

Petrecerea a avut loc într-un club exclusivist din Mamaia. Accesul s-a făcut cu adeverinţa de vaccinare sau cu un test negativ. Dan Bittman a asigurat muzica pentru dansul mirilor. 

Printre artiştii care au mai urcat pe scenă s-a numărat şi Loredana. Artista a cântat în numeroase ocazii pentru Simona Halep, însă spune că seara trecută a fost cea mai specială.

"Să fie fericită, în primul rând, să fie sănătoasă. Să aibă putere. Să ne încânte în continuare cu talentul ei", le-a urat Loredana mirilor.

Foc de artificii pe cerul din Mamaia

La miezul nopţii, invitaţii au fost încântaţi de un foc de artificii.

Petrecerea s-a terminat două ore mai târziu.

Invitaţii la nuntă care nu aveau certificate de vaccinare au fost testaţi într-un cort. Petrecerea 

Loredana, Dan Bittman şi formaţia de muzică machedonescă Pindu vor întreţine atmosfera la petrecere. Cel mai probabil vor fi şi alţi artişti surpriză.

Părinţii Simonei au fost extrem de emoţionaţi

"Ca fiecare mamă când vine această zi pentru copilul ei. M-a rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită, ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată", a mărturisit Tatiana Halep, mama Simonei.

Ce le doriţi Simonei şi lui Toni?

"Multă sănătate că în rest au de toate", a spus și Stere Halep, tatăl sportivei.

La casa din Constanţa a sportivei a fost agitaţie toată ziua. Mirele a plecat primul de acasă, să se asigure că toate detaliile sunt puse la punct. A fost urmat de mireasă, îmbrăcată lejer, în tricou, blugi şi cu părul prins. Sportiva a mers să se pregătească în hotelul de un milion şi jumătate de mii de euro pe care îl are în Mamaia Nord. Acolo au fost cazaţi şi invitaţii. Simona Halep a postat un citat motivaţional din Mark Twain dis de dimineaţă: "Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta".

Cununia religioasă a Simonei cu Toni Iuruc va avea loc anul viitor

De acum înainte, sportiva va concura sub numele Simona Halep-Iuruc. Se încalcă astfel o tradiţie a comunităţii machidonilor, ca soţia să poarte doar numele soţului. 

Simona Halep este una din cele mai apreciate jucătoare de tenis din lume. A câştigat de-a lungul timpului, conform site-ului WTA, peste 37 milioane de dolari, ajungând astfel pe locul patru în topul averilor. Alesul ei, Toni Iuruc este un milionar machidon. Are mai multe afaceri în publicitate şi imobiliare. A mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep şi Toni Iuruc au fost văzuţi prima dată împreună în iulie 2019, la turneul de la Wimbledon, câștigat de sportivă. De atunci, a însoţit-o la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an, a cerut-o în căsătorie. Inelul de logodnă, din aur alb cu diamanete, a costat 24.000 de euro. 

Cununia religioasă va avea loc anul viitor la București. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Foc de artificii spectaculos la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Explozie de lumină și culoare la miezul nopții, pe cerul din Mamaia