Antena Meniu Search
x

Video Nuntă cu ştaif, dar fără "bani în plic". Simona Halep şi Toni Iuruc au vrut ca invitaţii să aducă doar flori şi cadouri simbolice

Cea mai iubită sportivă din România a spus "Da". Simona Halep s-a cununat la malul mării cu omul de afaceri Toni Iuruc. Sute de invitaţi petrec alături de ei, într-un club exclusivist din Mamaia. Este o petrecere discretă şi elegantă cu invitaţi toţi unul şi unul. Mirii şi-au dorit doar cadouri simbolice.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 12:21

Vezi și

Simona Halep a servit cel mai rapid "da". Fericitul eveniment a avut loc sub o ploaie de confetti, într-un club exclusivist din Mamaia, acolo unde a şi început povestea de dragoste dintre cei doi. Simona Halep a purtat o rochie crem, iar Toni Iuruc un costum negru. 

Alături le-au fost 300 de invitaţi, mulţi dintre ei foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase. O invitaţie ar fi fost trimisă şi preşedintelui României. Ilie Năstase a venit îmbrăcat în uniforma de marină, în timp ce Ioana, soţia lui, a ieşit în evidenţă într-o rochie roşie. Mirii i-au rugat să nu aducă "bani în plic", ci doar flori şi cadouri simbolice. 

Ilie Năstase: I-am adus flori și m-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de-a mea, dar n-am avut timp să mă duc la București să i-o dau, dar o să i-o dau.

Florin Răducioiu: Este cea mai mare sportivă a României, a făcut extraordinar de multe lucruri pentru tenisul românesc, mă închin în fața ei pentru această campioană a determinării, a ambiției și este un exemplu de urmat.

Pe acelaşi subiect

Invitaţii care nu aveau certificate de vaccinare au fost testaţi într-un cort. Loredana, Dan Bittman şi formaţia de muzică machedonescă Pindu vor întreţine atmosfera la petrecere. Cel mai probabil vor fi şi alţi artişti surpriză.

Părinţii Simonei Halep au fost extrem de emoţionaţi în timpul cununiei

Părinţii Simonei au fost extrem de emoţionaţi. 

Tatiana Halep, mama Simonei: Ca fiecare mamă când vine această zi pentru copilul ei. M-a rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită, ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată.

Reporter: Ce le doriţi Simonei şi lui Toni?

​Stere Halep, tatăl Simonei: Multă sănătate că în rest au de toate.

La casa din Constanţa a sportivei a fost agitaţie toată ziua. Mirele a plecat primul de acasă, să se asigure că toate detaliile sunt puse la punct. A fost urmat de mireasă, îmbrăcată lejer, în tricou, blugi şi cu părul prins.

Sportiva a mers să se pregătească în hotelul de un milion şi jumătate de mii de euro pe care îl are în Mamaia Nord. Acolo au fost cazaţi şi invitaţii. Simona Halep a postat un citat motivaţional din Mark Twain dis de dimineaţă

"Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta."

De azi, în clasamentele mondiale Simona va reprezenta România sub numele Simona Halep-Iuruc. Se încalcă astfel o tradiţia comunităţii machidonilor, ca soţia să poarte doar numele soţului. Sportiva urmează să împlinească 30 de ani peste nici două săptămâni, iar alesul inimii ei are 42 de ani.

Simona Halep este una din cele mai apreciate jucătoare de tenis din lume. A câştigat de-a lungul timpului, conform site-ului WTA, peste 37 milioane de dolari, ajungând astfel pe locul patru în topul averilor. Alesul ei, Toni Iuruc este un milionar machidon. Are mai multe afaceri în publicitate şi imobiliare. A mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost văzuţi prima dată împreună în iulie 2019, la turneul de la Wimbledon, câștigat de sportivă. De atunci, a însoţit-o la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an, a cerut-o în căsătorie. Inelul de logodnă, din aur alb cu diamanete, a costat 24.000 de euro. Cununia religioasă va avea loc anul viitor la București. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Sport » Nuntă cu ştaif, dar fără "bani în plic". Simona Halep şi Toni Iuruc au vrut ca invitaţii să aducă doar flori şi cadouri simbolice