Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fost şef al Poliţiei din Satu Mare, braconier de ocazie. Prins în flagrant, bărbatul a trecut la îmbrânceli, jigniri şi scandal

Un fost şef din Poliţia din Satu Mare şi un om de afaceri din oraş au fost prinşi în flagrant, la braconaj. Totul s-a întâmplat în urmă cu trei zile pe un fond de vânătoare privat. În momentul în care au ajuns poliţiştii, s-a lăsat cu jigniri, îmbrânceli şi scandal între cei prinşi în fapt şi administratorul fondului de vânătoare. Fostul om al legii şi partenerul său au acum dosar penal.

de Redactia Observator

la 04.09.2021 , 19:51

Proprietar:  "Bună seara, domnilor! Ce ziceţi e frumos aici, noaptea, la braconaj? Ia, să vă vedem de aproape! Dumneavoastră, fost comandant de poliţie, nu ţi-e ruşine ţie să vii la braconaj?"

Sunt imagini surprinse de administratorul fondului de vânătoare din apropierea localității Crucişor chiar în momentul în care au ajuns poliţiştii. În imagini, comisarul șef de poliție în rezervă Giurgiu Voicu Marcel şi omul de afaceri Simon Liviu Doru. Cu arma lângă ei, la o vânătoare ilegală.

Spiritele s-au aprins repede când cei doi protagonişti au văzut că sunt filmaţi. 

Vezi și

Proprietar: Cu binoclu cu infraroşu interzis la vânătoare. Nu mă duc jos până nu veniţi aici şi le puneţi cătuşe! Uitaţi, aici sunt puştile, lângă ei, aşa, frumos, cu trepied cu tot, că-i fondul lor de vânătoare!

Pe acelaşi subiect

Ia să te vedem cine eşti, domnule! Ia mâna să te vedem că nu păţeşti nimic.

Poliţist:  Nu vă loviţi, nu vă agresaţi! Vă rog frumos, coborâţi jos!

Proprietar: De când eşti miliţian ai bătut lumea? Dai în mine? Nu ţi-e ruşine, domnule? 

Prinşi în flagrant chiar de administratorul fondului de vânătoare

Reprezentanţii fondului privat de vânătoare spun că nu a fost prima dată când fostul şef din poliţie a vânat ilegal. Mai ales că şi-a construit un foişor în pădure unde să poată să stea să observe prada. Acum, au reuşit să-l prindă în flagrant după ce au instalat camere de supraveghere pe drumul de acces. "Am auzit de mai multe ori focuri şi nu ne dădeam seama din ce cauză chiar lângă cabana noastră de vânătoare şi chiar aproape de localitate. Dimineaţa la 06.30 i-am văzut cum s-au dus. 

Nu doar că au stat în observator şi au aşteptat vânatul, au pus şi smâcuri, capcane ilegale şi eu i-am văzut şi am zis către paznic: Hai să stăm până diseară aici să vedem ce se întâmplă.Şi seara pe la 20.40 au apărut", a spus Florin Ciobra, repreyentant al asociaţiei de vânatoare AV Oas .

Comisarul Giurgiu Voicu Marcel are 64 de ani şi este fostul şef la Serviciul de Evidență a Persoanei Satu Mare. A fost eliberat din funcţie în 2004, acuzat că ar fi aprobat eliberarea de pașapoarte în regim de urgență, în mod ilegal. Partenerul său de acum este un om de afaceri local. Arma găsită acum era de altfel a bărbatului de 39 de ani pentru care avea şi autorizaţie legală. Cei doi sunt vizaţi acum de un dosar penal pentru infracţiunea de tentativă de a practica vânătoarea fără autorizaţie. Fostul comisar de poliţie şi omul de afaceri nu au putut fi contactaţi de reporterii Observator pentru explicaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Fost şef al Poliţiei din Satu Mare, braconier de ocazie. Prins în flagrant, bărbatul a trecut la îmbrânceli, jigniri şi scandal