Meniu
Search
x

Video Şofer oprit cu focuri de armă, aproape de frontiera cu Ucraina. Ce au descoperit polițiștii în mașina bărbatului

Un șofer de 35 de ani, suspectat de braconaj cinegetic, a fost oprit cu focuri de armă de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus, pe un drum forestier pe direcția localității Borșa, în Maramureș.

De Ana Maria Ghiarasim la 10.06.2021, 11:12
Vezi și

Potrivit polițiștilor, bărbatul, care se afla la volanul unui Mitsubishi fără plăcuțe de înmatriculare, nu a oprit la semnalele regulamentare și nici la somațiile polițiștilor de frontieră, continuându-și deplasarea în mare viteză, fapt pentru care au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical.

Potrivit unor surse, șoferul e ginerele unui consilier județean de la PSD.

Șoferul s-a răsturnat cu mașina de pe un pod

După câțiva kilometri, o altă patrulă a poliției de frontieră a încercat sa-l oprească, dar nici de această dată conducătorul auto nu s-a oprit, fapt pentru care s-a tras un foc de armă spre pneurile mașinii.

Pe acelaşi subiect

În acel moment, șoferul a virat brusc pe un drum lăturalnic, iar la puțin timp, la trecerea peste un pod, mașina s-a răsturnat. 

Șoferul, un bărbat de 35 de ani din județul Maramureș, nu a fost grav rănit și a refuzat asistenţa medicală. 

În mașina bărbatului au fost găsite pete de sânge și păr de animal

În urma unui control sumar asupra mijlocului de transport au fost observate în interiorul autoturismului păr de animal și pete de sânge, indicii privind săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. Totodată, s-a mai constatat că persoana în cauză are dreptul de a conduce anulat. 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Viseu de Sus, în cooperare cu reprezentanţi ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al IPJ Maramureş.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Simona Vasiac.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Şofer oprit cu focuri de armă, aproape de frontiera cu Ucraina. Ce au descoperit polițiștii în mașina bărbatului

Breaking News

Criza energiei creează o nouă ordine europeană

Criza energiei creează o nouă ordine europeană